Patul lui Nicolau

Arareori cand ma intorc de la o degustare de vinuri, imi vine sa ma intind in patul meu. Dar il confund. Da este moale precum gazonul de afara, sau poate neaua ce tocmai s-a asternut, atunci cand incerc sa ma intind. Dar incercarea aceasta nu tine pentru mult timp. Pentru ca, in somn, incerc sa ma intorc pe o parte si imi dau seama ca de fiecare data ori dau peste ceva rece, ori peste prea cald, si ma trezesc. Asta din cauza ca patul a devenit prea comun si il confund. Nu pot sa tai patul dar nici picioarele sau capul si atunci intotdeauna imi vine cate o idee.

Ca sa nu mai confund patul si sa ma simt bine sa il decorez cu lenjerii pat elastic.

Asternutul lenjeriilor din aceasta categorie are elastic, astfel incat sa poata fi prins de saltea si sa nu alunece facand odihna mai sigura, atunci cand ai un somn mai agitat. Majoritatea modelelor sunt produse in Romania, la fabrici din Pucioasa, Buzau sau Suceava.

Zis si facut. Piata iti ofera fel de fel de chilipiruri, insa, pe mine m-au tentat intotdeauna firmele romanesti de profil pentru ca, asa cum stiu de la mama sunt cele mai serioase, atunci cand vine vorba de calitate si trainicia materialelor dar si pastrarea culorilor.

Una dintre conditiile de longevitate ar fi respectarea conditiilor de folosire si anume spalarea la maxim 30 grade Celsius, calcarea la maxim 120 grade Celsius. In acest sens pachetul contine un certificat de garantie de la producator de 30 de zile, pe care atunci cand le cumperi de pe strada nu o sa vezi asa ceva.

Lenjeriile de pat oferite de magazinul online Lenjeriipat-outlet.ro, cuprinde o selectie a produselor comercializate de cei mai mari importatori si producatori de lenjerii pentru pat din Romania.

Si mai mult de atat se poate comanda online dintre cele 400 de modele si chiar pot fi primite acasa cu transport gratuit, atunci cand comanda trece de limita de 400 de RON. Si pentru ca m-am uitat mai bine, magazinul are in aceasta perioada si o oferta promotionala cu reduceri consistente chiar si de 100 RON.

Hits: 9

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: