Parrot la CES 2016: drone și obiecte interconectate

Cele mai noi modele de drone și de obiecte interconectate, dar și cele mai noi tehnologii în supraveghere și mapare au putut fi admirate la standul Parrot de la târgul de tehnologie din Las Vegas Consumers Electronics Show (CES) 2016. Și anul acesta, Parrot și-a dovedit forța creativă și experiența în domeniile în care excelează.Bebop 2 Lifestyle 1

Cele mai noi drone pentru timpul liber

Parrot Disco este cel mai nou proiect al producătorului. Îmbinând designul poetic și forța tehnologiei, dispozitivul este foarte ușor de pilotat. Sub formă de pană, drona trebuie doar aruncată în aer pentru a-și începe zborul. Parrot Disco are o cameră încorporată, o autonomie de până la 45 de minute de zbor și nu cântărește mai mult de 700 gr.Parrot Brand Studio

Cea mai nouă versiune a lui Parrot Bebop cântărește mai puțin de 500 de grame și are o autonomia de zbor ce ajunge la 25 de minute. Drona vine echipată cu o cameră full-HD de 14 Mega Pixeli și lentile fish-eye.  Parrot Bebop 2 are GPS încorporat pentru a se întoarce la punctul de plecare cu ușurință.

Inovațiile din sfera dronelor profesionale

Producătorul francez s-a concentrat pe două domenii care pot beneficia din plin de performanțele dronelor: agricultură și inspectarea șantierelor sau a structurilor deosebite.

Pentru cei care vor să facă agricultură de înaltă precizie, Parrot oferă dronele senseFly, Airnov și MicaSense – instrumente ce combină diferiți senzori adaptați la diverse culturi, soluții de cartografiere și soluții software inovative. Acestea oferă fermierilor date precise, puse în context, pentru ca aceștia sa ia decizii în cunoștință de cauză.

Pentru inspectarea de construcții și alte structuri, Parrot oferă dronele eXom și senseFly, cu soluțiile software Pix4D Capture și Pix4D Mapper.

Obiecte interconectate

Parrot Pot este cel mai nou dispozitiv inteligent pentru grădină de la expertul francez în tehnologie wireless. Un adevărat robot grădinar, Parrot Pot măsoară parametrii critici pentru plante, fiind setat automat să le și ude.

  este cea mai nouă versiune, complet redesenată, a aplicației care oferă acces la o bază de date cu peste 8.000 de plante.

Toate aceste inovații anunță un an 2016 interesant pentru iubitorii produselor Parrot. Aceste tehnologii vor ajunge și la consumatorii români prin intermediul Falcon Electronics, partenerul Parrot în România.

Mai multe detalii aici:

Despre Falcon Electronics    

Falcon Electronics este liderul pieţei româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 20 de ani de experienţă în importul şi distribuţia de electronice auto, Falcon comercializează produse performante, aparţinând unor branduri de renume mondial precum Viper, Parrot, DJI, Sony, JVC, Cobra, Escort etc.

Despre Parrot

Parrot este producător și inovator în domeniul tehnologiilor wireless dedicate tabletelor și smartphone-urilor, dezvoltând cea mai largă gamă de sisteme hands-free pentru autovehicule, fiind de asemenea unul dintre pionierii în domeniul dronelor civile. Cu sediul la Paris, compania are peste 900 de angajați în întreaga lume. Din 2014, produsele sale se găsesc în România prin intermediul Falcon Electronics.

Falcon Electronics – 14.01.2016

Visits: 1

Lasă un răspuns