Panasonic și medaliata cu aur olimpic Malaika Mihambo – parteneri pentru Sustainability Goals

• Valori comune privind sustenabilitatea și acțiunile sociale

• Susținere pentru Malaika la cea de-a doua participare a ei Jocurile Olimpice

Panasonic anunță colaborarea cu atleta olimpică Malaika Mihambo în perioada premergătoare Jocurilor Olimpice din 2024 de la Paris. Bazat pe respect și implicare activă pentru sustenabilitate și schimbare socială, acest parteneriat reprezintă un apel colectiv pentru conștientizarea schimbărilor climatice adresat tuturor celor care au sportul ca pasiune comună.

”Am fost interesată de problemele sociale și de mediu încă din școala primară. Sunt preocupată de tot ceea ce ține de protejarea naturii, de dezvoltarea și bunăstarea personală precum și de nevoia incontestabilă de a îmbunătăți condițiile de viață ale multora dintre semenii noștri din întreaga lume.

Calitatea de Ambasador Panasonic Team mă va ajuta să promovez în continuare aceste deziderate, întrucât ele reflectă valorile comune pe care le am cu Panasonic și angajamentele sale față de sustenabilitate, pentru o viață mai bună și o lume mai bună pentru toți” – a declarat Malaika Mihambo

Malaika deține o licență în științe politice și în prezent studiază pentru o diplomă de master în științe ale mediului, care include explorarea eficienței energetice și a economiei circulare ca motoare pentru sustenabilitate. Acest lucru, combinat cu interesul ei pentru inginerie, o poziționează pe Malaika drept persoana ideală pentru a fi Ambasador Panasonic Team și pentru a sprijini educația oamenilor în direcția înțelegerii și susținerii acțiunilor pentru protejarea mediului.

Determinarea ei privind dezvoltarea personală se reflectă și în performanța ei pe scena mondială a atletismului, care include o medalie de aur la săritura în lungime la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 și două titluri de campioană mondială. Malaika este, de asemenea, autoarea cărții „Jump Yourself Free: My Path to Mindfulness and Inner Strength”, o carte axată pe trăirea unei vieți determinate, care a fost lansată în octombrie 2023.

Malaika a fost desemnată „Sportiva anului” timp de trei ani consecutivi și numită „Atleta inimilor” pentru activitatea sa de caritate pentru copii, ca parte a Malaika Herzsprung e.V., o asociație care sprijină copiii din școala primară cu abonamente la cluburi de atletism.

Views: 0

Lasă un răspuns