Panasonic OLED 4K Pro EZ1000 și EZ950 au încheiat cu succes un riguros proces de optimizare

Panasonic OLED 4K Pro EZ1000 și EZ950 au primit certificările Ultra HD Premium și THX 4K datorită îmbinarii eficiente dintre procesarea extrem de avansată a imaginilor și panourile OLED de ultimă generație.

Ambele televizoare au finalizat, de asemenea, un proces riguros de calibrare și optimizare, realizate de gigantul de la Hollywood, Deluxe, pentru a garanta că acestea reflectă cu acuratețe maximă intenția creatorilor de conținut.

Deluxe este lider mondial în domeniul serviciilor și tehnologiilor digitale pentru crearea și livrarea de conținut.

Panasonic TV EZ1000 room

Coloriștii de top, cercetătorii și inginerii specializați în calitatea imaginii din cadrul companiilor de post-producție Deluxe Company 3, EFILM și Encore au colaborat cu Panasonic pentru a calibra, optimiza și testa televizoarele OLED 4K Pro EZ1000 și EZ950. De asemenea, aceștia au stabilit că modelul EZ1000 poate fi utilizat ca monitor de referință pentru gradarea culorilor în filme artistice blockbuster și în seriale de televiziune de ultimă generație.

Artiștii creativi ai companiei contribuie în mod constant la realizarea celor mai apreciate filme, emisiuni TV și reclame publicitare din industrie, printre acestea numărându-se 13 dintre filmele nominalizate la Oscar în acest an și 50% din reclamele care au fost difuzate în timpul recentului Super Bowl. Deluxe este, de asemenea, un pionier în tehnologia HDR, având deja produse peste 16 titluri în acest nou format extraordinar.Panasonic TV EZ950

Atât modelul OLED EZ1000, cât și modelul EZ950 îndeplinesc standardele exigente ale celor mai înalte specificații Ultra HD Premium ale Alianței UHD, actualizate pentru anul 2017.

Grupul UHD Alliance (UHDA), care este alcătuit din studiouri de film, producători de electronice de larg consum, distribuitori de conținut si companii de tehnologie, a evaluat noile modele Panasonic EZ1000 si EZ950 ca îndeplinind o gamă largă de criterii exigente de performanță. Acestea includ totul, de la performanţe legate de rezoluţie şi domeniu dinamic ridicat (HDR), la precizia imaginii, spectrul larg de culori şi multe altele.

Pe lângă faptul că au obținut cea mai înaltă clasificare Ultra HD Premium de la UHDA, ambele televizoare OLED au obţinut și certificarea 4K de la un grup independent şi renumit de evaluare și certificare a calităţii imaginii, THX – o recunoaştere pentru imaginile de o calitate şi acurateţe excepționale, obţinute până acum doar de foarte puţine televizoare.

București, 28 Aprilie 2017 – Panasonic

Visits: 0

Lasă un răspuns