Panasonic lansează noul cuptor mixt cu aburi 4 în 1

Ideal pentru persoanele care adoptă un stil de viață sănătos, cuptorul mixt cu microunde Panasonic NN-CS89L este echipat cu cea mai puternică tehnologie Panasonic de generare a aburilor, Turbo Steam, care asigură prepararea rapidă a alimentelor sănătoase

Noul model autonom cu design elegant încorporează funcții versatile care vin în sprijinul consumatorilor cu un program foarte încărcat, precum tehnologia Inverter pentru gătirea mai rapidă, programe automate ușor de utilizat, senzor Genius și funcția de curățare ușoară.

Panasonic anunță noul model de cuptor mixt cu aburi 4 în 1 care transformă experiența preparării alimentelor proaspete într-un proces ușor și convenabil atât pentru familiile ocupate cât și pentru consumatorii interesați de un stil de viață sănătos.

Vârf de gamă din categoria de cuptoare cu microunde de la Panasonic, noul model mixt cu aburi este un cuptor universal, elegant și minimalist, echipat cu tehnologia Turbo Steam, devenind astfel cel mai puternic cuptor mixt cu aburi fabricat până acum de Panasonic.

O abordare nouă a modului combinat de gătire

Ca element central al inovațiilor Panasonic, Experience Fresh celebrează bucuria alimentelor proaspete și pregătește cadrul propice unor experiențe sociale autentice pentru dumneavoastră și cei dragi. Inspirat de cultura japoneză atemporală, dar și din tehnicile și tehnologiile de gătit, noul cuptor mixt cu aburi, la fel ca toate echipamentele Panasonic pentru bucătărie, a fost creat și fabricat de experți pentru a oferi bucătarilor de orice nivel bucuria de a găti sănătos, într-un mod relaxat.

Gătirea la abur este o tehnică tradițională japoneză de preparare a alimentelor; ea prezintă o serie de avantaje pentru sănătate, păstrând nutrienții și aroma fără a fi necesară adăugarea de grăsime în timpul preparării. Cu ajutorul tehnologiei puternice Turbo Steam, cu un rezervor de apă de 800 ml și 2 duze pentru injectarea aburilor în interiorul cuptorului, mărimea boilerului a fost extinsă cu 20%, ceea ce înseamnă că pot fi gătite simultan mai multe preparate, pe cele două sertare ale cuptorului.

Datorită funcției de aburi integrate în cuptor și a programelor presetate, care cuprind 12 meniuri combinate și 36 de meniuri de gătire automată, cuptorul mixt cu aburi permite gătirea cu ușurință a unor preparate rapide, proaspete și savuroase, asigurând consumatorilor alimente sănătoase cu efort minim.

Cu o placă dreaptă care permite utilizarea ca un cuptor obișnuit și o capacitate de 31l ideală pentru prepararea unor porții pentru întreaga familie, tehnologia cu invertor permite distribuirea uniformă a căldurii, în timp ce senzorul Genius exclude efortul de estimare intuitivă a timpului de gătire. Pentru ca gătitul acasă să fie cât mai simplu, funcția de gătire combinată este și foarte rapidă, permițând totodată combinarea funcțiilor de gătit și utilizarea simultană a acestora datorită tehnologiei Inverter, ceea ce înseamnă că pentru un preparat cu somon și legume se combină aburii cu puterea microundelor, astfel încât timpul de gătire să fie de doar 15 minute.

În timp ce tehnologia cuptorului mixt cu aburi garantează gătirea convenabilă cu rezultate optime, aspectul autonom al modelului, cu un design elegant și minimalist, cu geam fumuriu, panou de comandă tactil și display LCD alb permite integrarea discretă în numeroase stiluri de amenajare a bucătăriei. În plus, datorită încălzitorului din plita cuptorului, curățarea este foarte ușoară.

Adițional, un kit de montaj din oțel inox (NN-TK816CSCP) poate fi de asemenea achiziționat pentru utilizarea acestui model ca un cuptor încorporat.

Iar pentru un plus de inspirație în utilizarea noului dumneavoastră cuptor mixt cu aburi, veți putea găsi numeroase rețete delicioase pe www.experience-fresh.eu

  • București – 4 februarie 2020 – Panasonic

Hits: 38

%d blogeri au apreciat: