Panasonic lansează noua cameră mirrorless LUMIX GH7 Micro Four-Thirds

Panasonic are plăcerea de a prezenta noul LUMIX GH7 – cel mai recent model de referință al seriei LUMIX G Micro Four Thirds mirrorle

LUMIX GH7 oferă performanțe video remarcabile, o gamă dinamică largă cu un senzor CMOS BSI de 25,2 MP BSI nou dezvoltat și performanțe AF îmbunătățite cu PDAF (Phase Detection Auto-Focus). Pentru a sprijini un flux de lucru eficient, necesar în mediile de producție profesionale, modelul GH7 beneficiază acum de posibilitatea de înregistrare internă Apple ProRes RAW*1 și, de asemenea, este prima cameră mirrorless care oferă posibilitatea de înregistrare audio pe 32 de biți *2, eliminând necesitatea de a regla nivelurile de înregistrare a sunetului în timpul filmării.

Odată cu creșterea rapidă a cererii de conținut video din ultimii ani, numărul echipelor de creatori video este în creștere. De asemenea, creatorii de conținut solicită îmbunătățiri suplimentare ale calității camerelor foto mirrorless în ceea ce privește performanțele video și portabilitatea. De la lansarea sa în 2009, seria noastră LUMIX GH și-a dezvoltat o reputație solidă în rândul creatorilor și al echipelor de producție video, fiind un model renumit pentru performanța de filmare, caracteristicile inovatoare și fiabilitatea sa.

LUMIX GH7 este o cameră foto mirrorless de ultimă generație care răspunde nevoilor creatorilor, indiferent de domeniul lor de creație.

Performanță ridicată, răspuns rapid și mobilitate excelentă

 • Senzor CMOS BSI de 25,2 MP cu rezoluție ridicată și răspuns rapid, împreună cu o creștere a gamei dinamice de peste 13 stopuri*3 cu o nuanțare bogată
 • Adoptarea PDAF pentru performanțe AF de mare viteză și precizie ridicată și sistem de recunoaștere de noi obiecte (de exemplu avioane și trenuri)
 • Tehnologie îmbunătățită de stabilizare a imaginii, inclusiv corecția distorsiunii de perspectivă pentru înregistrări video și modul High în Active I.S. pentru a permite o compensare puternică atunci când fotografiați în mișcare
 •  

Calitate video îmbunătățită și fluxuri de lucru optimizate, de la filmare la post-producție

 • Înregistrare internă de 5,7K 30p ProRes 422 HQ și ProRes RAW HQ*1.
 • Prima înregistrare audio pe 32 de biți din lume*2, care elimină necesitatea de a regla nivelurile de înregistrare audio în timpul filmării atunci când se utilizează noul adaptor pentru microfon XLR, DMW-XLR2 (vândut separat).
 • Permite utilizatorilor să încarce fișiere LUT originale și să aplice noi profile de culoare direct pe videoclipuri și fotografii cu REAL TIME LUT.
 • Permite înregistrarea proxy pentru eficientizarea fluxului de lucru și acceptă integrarea nativă Camera to Cloud cu Adobe’s Frame.io, permițând încărcarea automată a imaginilor și videoclipurilor, salvarea, partajarea și lucrul în comun prin intermediul cloud-ului.
 • Înregistrare Open Gate pentru a permite o încadrare flexibilă pentru orice platformă de social media sau pentru nevoile clienților.
 •  

De încredere în domeniul producției video

 • Înregistrare video nelimitată, posibilă datorită procesării eficiente a căldurii și integrării unui ventilator de răcire*4.
 • Monitor cu unghi de înclinare liber, care nu interferează cu cablurile HDMI sau USB atunci când este manevrat
 • Capabilă să reziste în medii dificile, cu rezistență la praf, rezistență la stropi*5 și rezistență la îngheț până la -10 grade Celsius/14 grade Fahrenheit.
 •  

*1 Recording is not possible on the SD card.

*2 For an interchangeable lens digital camera, as of June 5th 2024. According to Panasonic’s research. When used with the XLR microphone adapter DMW-XLR2 (sold separately).

*3 Dynamic Range Boost is not activated when shooting HFR/VFR video of 61fps or higher, or with SH burst shooting. Also not activated at shutter speeds slower than 1/15 during still image shooting, depending on the ISO. When shooting video over 60 fps (including VFR), latitude will be 12+ stop.

*4 When shooting at C4K/60p or lower. There are temperature restrictions for resolutions exceeding Cinema4K, VFR/HFR, and ProRes. Recording time depends on battery and memory card capacity.

*5 Dust and Splash Resistant does not guarantee that damage will not occur if this lens is subjected to direct contact with dust and water.

*1 Înregistrarea nu este posibilă pe cardul SD.

*2 Pentru o cameră digitală cu obiectiv interschimbabil, începând cu 5 iunie 2024. Conform cercetărilor efectuate de Panasonic. Atunci când este utilizat cu adaptorul pentru microfon XLR DMW-XLR2 (vândut separat).

*3 Dynamic Range Boost nu este activat atunci când se filmează clipuri video HFR/VFR de 61 fps sau mai mult, sau la fotografierea în rafală SH. De asemenea, nu se activează la viteze ale obturatorului mai mici de 1/15 în timpul fotografierii imaginilor statice, în funcție de ISO. La fotografierea video cu peste 60 fps (inclusiv VFR), latitudinea va fi de 12+ stop.

*4 Când filmați la C4K/60p sau mai puțin. Există restricții de temperatură pentru rezoluții care depășesc Cinema4K, VFR/HFR și ProRes. Timpul de înregistrare depinde de capacitatea bateriei și a cardului de memorie.

*5 Rezistent la praf și stropi nu garantează că nu se vor produce daune dacă acest obiectiv este supus contactului direct cu praful și apa.

 • Apple și ProRes sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Apple Inc. în Statele Unite și/sau în alte țări.
  • Frame.io, logo-ul Frame.io și Camera to Cloud sunt fie mărci comerciale înregistrate, fie mărci comerciale ale Adobe în Statele Unite și/sau în alte țări.
  • Alte mărci comerciale și denumiri comerciale sunt ale proprietarilor respectivi.
  • Este posibil ca toate funcțiile să nu fie disponibile în funcție de situație.
  • Designul și specificațiile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

A light bulb from a ceiling

Description automatically generatedDespre Grupul Panasonic

Fondat în 1918 și astăzi lider global în dezvoltarea tehnologiilor inovative și soluțiilor pentru aplicații de gamă largă în sectoarele de produse electrocasnice, locuințe, sectorul auto, industrie, comunicații și energie, Grupul Panasonic a trecut la un sistem de companie activă pe piață la data de 1 aprilie 2022, prin Panasonic Holdings Corporation, activând ca și societate de holding împreună cu alte opt societăți plasate sub umbrela acesteia. Grupul a raportat vânzări consolidate în sumă de 8,378.9 miliarde yen (ca. 59.4 miliarde euro), pentru exercițiul încheiat la data de 31 martie 2023.

Pentru a afla mai multe despre Grupul Panasonic, vă invităm să accesați https://holdings.panasonic/global/ și http://www.panasonic.com/ro

Silhouettes of a person holding a camera and a person holding a camera

Description automatically generatedMișcare. Imagine. Perfecțiune.

Creat în 2001, brandul LUMIX a integrat cu mult curaj tehnologii noi în domeniul foto/video. De atunci, am lansat numeroase produse inovatoare LUMIX la nivel mondial, fiind lideri în industria camerelor foto/video mirrorless. Pentru dezvoltarea LUMIX, am urmărit neîncetat niveluri din ce în ce mai înalte de inovație tehnică și creativă. Calitatea fotografică și cinematografică formidabilă a camerelor noastre combină  expresivitatea creativă bogată cu funcții intuitive, ușor de utilizat și o fiabilitate robustă pentru a surprinde momentul cu ușurință și precizie. Angajamentul nostru de a răspunde nevoilor și dorințelor creatorilor ne determină să oferim cele mai bune instrumente pentru realizarea unor opere de artă. 

Views: 5

Lasă un răspuns