Panasonic a desemnat un nou Director General pentru Europa Centrală și de Est

Cu o activitate de peste 10 ani desfășurată în cadrul companiei Panasonic, Takashi Furumoto este noul Director General Panasonic pentru Europa Centrală și de Est, funcție pe care o exercită începând cu data de 1 august 2016.

Takashi Furumoto își desfășoară activitatea în industria echipamentelor electronice din anul 1991, când a început să lucreze pentru compania Sanyo.

Takashi Furumoto san - Director General Panasonic Europa Centrala si de Est

Între anii 2005 și 2012, Takashi Furumoto a activat la sediul central din Japonia al companiei Panasonic. Din 2012, și-a continuat cariera în Germania, la sediul central european al Panasonic. În luna noiembrie 2014 a fost numit Director General Adjunct al sucursalei Panasonic din Marea Britanie.

Pe tot parcursul carierei sale, Takashi Furumoto s-a implicat și a fost preocupat de piața de afaceri europeană. În cadrul Panasonic, a fost în principal responsabil de domeniul camerelor foto-video.

Takashi Furumoto are 49 de ani și a absolvit Facultatea de limbi străine a Universității Sophia din Tokyo, Japonia.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse şi soluţii pentru clienţi în domeniul electronicelor de consum, aplicaţiilor rezidenţiale, auto, soluţiilor profesionale şi în industria echipamentelor. De la înfiinţarea sa în 1918, compania s-a extins la nivel global şi activează în prezent în peste 474 de sucursale şi 94 de societăţi asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de  56,794 miliarde EUR (7,5537 trilioane JPY) în anul încheiat la 31 martie 2016. Dedicată în permanenţă atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile poprii pentru a crea o viaţă şi o lume mai bune pentru clienţii săi.

București, 4 august – Panasonic

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: