Până la 115 canale TV pe platforma Telekom TV Web & Mobile, documentare Discovery în regim VoD şi bibliotecă de audiobooks

  • Cel mai mare număr de canale TV disponibile pe o platformă online din România: până la 115 canale TV pe Telekom TV Web & Mobile
  • Peste 200 de emisiuni Discovery oferite în regim Video on Demand online, pe www.telekomtv.ro, prin aplicația Telekom TV și prin Telekom TV Interactiv (IPTV), oferite doar la Telekom
  • Premieră: 21 de audiobooks în meniul Video on Demand pentru utilizatorii Telekom TVInteractiv și Telekom TV Web & Mobile

Începând cu luna octombrie, numărul de canale online disponibile pe platforma Telekom TV Web & Mobile a ajuns de la 67 la 115, în funcție de tipul de pachet, Telekom Romania devenind astfel furnizorul cu cea mai ofertantă platformă online din România. Platforma Telekom TV Web & Mobile include www.telekomtv.ro și aplicația Telekom TV din Google Play sau App Store. Clienții cu pachetul Canale TV online S pot urmări suplimentar 21 de canale, având la dispoziție, în total, 66 de posturi TV. Numărul de canale noi din pachetul Canale TV online M a crescut cu 30, ajungând la 89, iar cel din Canale TV online L a fost diversificat cu 36 de canale, în total oferind acces la 104 canale. În plus, numărul de canale disponibile în pachetul online Dolce Sport a ajuns la 10, iar clienții serviciului liniar de televiziune care au activ pachetul suplimentar Telekom HD pot urmări și pe platforma Telekom TV Web & Mobile 7 din canalele acestui pachet. Numărul de canale TV online la care utilizatorii au acces gratuit diferă în funcție de tipul de abonament de servicii de televiziune liniară.

17

Prin intermediul pachetului online Dolce Sport, iubitorii de fotbal pot urmări opt meciuri simultane din Champions League şi Europa League: 4 dintre ele pe canalele Dolce Sport, iar celelalte 4 pe canalele Fotbal Online 1, 2, 3 și 4, disponibile online pe www.telekomtv.ro şi în aplicaţia Telekom TV. Clienții serviciului liniar de televiziune au acces gratuit, activând Telekom TV Web & Mobile din secțiunea My Account de pe site-ul www.telekom.ro. Clienţii Telekom fără servicii de televiziune pot achiziţiona Pachetul online Dolce Sport (care include canalele Dolce Sport şi canalele Fotbal Online 1, 2, 3 și 4,) la preţul de 6 lei, TVA inclus. Clienţii fără niciun alt serviciu de la Telekom pot achiziţiona acelaşi Pachet online Dolce Sport la preţul de 15 lei, TVA inclus.

Telekom oferă și conținut Discovery în format Video on Demand, fiind singurul furnizor din România care asigură clienților acest beneficiu suplimentar. Astfel, mai mult de 200 de titluri Discovery pot fi vizionate în secţiunea de Documentare din meniul VOD din Telekom TV Interactiv şi peTelekom TV Web & Mobile. Conţinutul VOD Discovery este disponibil gratuit tuturor clienţilor care dispun de un serviciu de televiziune de la Telekom.

Pentru iubitorii de cărţi, Telekom Romania a creat secţiunea Audiobooks pentru utilizatorii Telekom TV Interactiv şi Telekom TV Web & Mobile. La acest moment sunt disponibile 21 de titluri de la Humanitas, care care pot fi ascultate gratuit până la sfârşitul anului, urmând ca apoi fiecare titlu să poată fi închiriat contra cost pentru o perioadă de 30 de zile. Printre aceste titluri se numără: Eric Emmanuel Schmitt – Oscar şi Tanti Roz, Negru Djuvara – O scurtă istorie a românilor povestită celor tineri, George Orwell – Ferma animalelor, Andrei Pleșu – Despre frumuseţea uitată a vieţii.

Conținut exclusiv este oferit și prin intermediul pachetului MUBI care difuzează filme cult, clasice, independente și premiate din întreaga lume și este disponibil doar pe platforma online, respectiv cea interactivă a Telekom. Cel mai nou astfel de film este JUNUN, al lui Paul Thomas Anderson, care va avea premiera mondială în exclusivitate pe MUBI, pe 9 octombrie, după premiera de astăzi, 8 octombrie, de la Festivalul de Film de la New York. Preţul pachetului MUBI pentru clienţii Telekom este de 10 lei/lună, TVA inclus şi 13 lei/lună pentru cei fără servicii Telekom.

De asemenea, pasionații de filme pot opta pentru pachetul Dolce Movies On Demand, disponibil pe Telekom TV Web & Mobile și prin serviciul de televiziune Telekom TV Interactiv, care include, alături de MUBI, și conţinut exclusiv PictureBox şi Disney Movies On Demand la preţul de 20 lei/ lună, TVA inclus.

Mai multe detalii despre serviciile de televiziune ale Telekom sunt disponibile aici.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piaţă, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicaţii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Clienţii beneficiază astfel de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet fix de până la 1Gbps și televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum și conținut de calitate și exclusivități – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează poziția Telekom Romania de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La începutul lunii septembrie 2015, aproximativ 150.000 de clienţi au ales pachetele integrate de la Telekom Romania şi au devenit parte din universul MagentaONE.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții IT&C pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

Visits: 52

Lasă un răspuns