P8 Energy PRO, un flagship extra-asigurat

Pe langa ochelarii Visual VR care deschid poarta spre realitatea virtuala, flagship-ul Allview P8 Energy PRO le aduce cumparatorilor sai si un cadou deosebit de practic in realitatea familiara tuturor: un pachet complet de servicii de garantie.

Clientii Allview care achizitioneaza smartphone-ul  P8 Energy PRO vor beneficia gratuit de Extragarantia care protejeaza dispozitivul timp de 3 ani, cu un an mai mult decat varianta standard.

P8 Energy PRO

In plus, in primii doi ani de la achizitie, clientii se vor bucura de servicii complete de garantie care presupun inclusiv inlocuirea oricarui subansamblu defectat din vina clientului, o singura data in perioada asigurata. Astfel, printre componentele care pot fi inlocuite gratuit o singura data in decurs de doi ani se numara si display-ul, placa de baza sau acumulatorul.

Mai mult, posesorii flagship-ului P8 Energy PRO vor avea prioritate la reparatii prin Service Expres Allview, care asigura solutionarea problemei reclamate in maximum 5 zile lucratoare.

Serviciile de mai sus vor fi disponibile la achizitia smartphone-ului P8 Energy PRO de la oricare dintre partenerii comerciali Allview. De aceleasi facilitati se vor bucura si cumparatorii care au ales dispozitivul la precomanda in magazinul online allview.ro.

Lansat in cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, P8 Energy PRO se remarca prin acumulatorul generos de 5020mAh, display-ul AMOLED® Full HD de 6 inch, senzor frontal de amprenta Easy Fingerprint, 3GB memorie RAM si 64GB memorie Flash. Camera principala a terminalului de 13MP poate surprinde fotografii de pana la 65MP gratie unui inovator algoritm de procesare. Toate caracteristicile flagship-ului pot fi descoperite pe pagina oficiala a produsului P8 Energy PRO.

* AMOLED® este marca inregistrata a societatii SAMSUNG MOBILE DISPLAY CO., LTD.

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania. Device-urile Allview au o interfata prietenoasa, design atractiv, dotari tehnice de ultima ora si performanta ridicata.

Brasov, 26.04.2016 – Allvie

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: