ORACLE a devenit pentru al treilea an consecutiv, cel mai dorit angajator din România

 

Oracle România anunță cu mândrie titlul de “Cel mai dorit angajator” dobândit în anul 2015. Această recunoaștere a fost acordată companiei pentru al treilea an consecutiv, în urma celui mai recent studiu realizat de Catalyst Solutions efectuat în rândul angajaților și candidaților din companiile de top din România.

Studiul “Cel mai dorit angajator din România” este cel mai complet și complex instrument de măsurare a nivelului de atractivitate a brandurilor de angajatori și a așteptărilor pe care candidații le au. Acest studiu oferă companiilor strategii și informații esențiale pentru o mai bună înțelegere a pieței, a conceptului de employer branding și a nevoilor candidaților săi.

11046194_968330749845858_405610662955377693_o

“Titlul de “Cel mai dorit angajator din România” obținut de Oracle nu mai este o surpriză pentru noi. Oracle România este o organizație matură, cu o echipă de management de top care a fost educată și crescută din interior. Noi promovăm talentul, încurajăm creativitatea și oferim numeroase oportunități de creștere pentru o carieră captivantă și plină de provocări. Este un mediu dinamic și divers, unde ideile mari sunt binevenite și susținute pentru a putea fi transformate în rezultate excelente. Acest lucru nu a fost atins din întâmplare – este rezultatul unui mare efort al câtorva mii de oameni pasionați și talentati, de care eu sunt foarte mândru.”, afirmă Sorin Mîndruțescu, Central and Eastern Europe PaaS Leader și Country Leader pentru România.

Studiul a fost realizat în perioada februarie – mai 2015, pe un eșantion de 12.241 de respondeți cu profil economic, tehnic și socio-uman. Criteriile de selecție care au stat la baza studiului au fost pachetul și beneficiile salariale, reputația și programele de formare. Rezultatele au fost publicate la sfârșitul lunii iulie, confirmând încă o dată poziția companiei Oracle de cel mai dorit angajator din 2013 până în prezent, un angajator ce investește continuu în dezvoltarea tinerelor talente.

București, 4 august 2015 – Oracle România

Visits: 0

Lasă un răspuns