OPPO Find X5 Pro surprinde mesaje inspiraționale postate de fanii tenisului la Roland Garros 2022

Fotografiile realizate în lumină scăzută pun în valoare unitatea de procesare MariSilicon X pentru a reda cele mai bune mesaje de încurajare către sportivi și public, în anul în care meciurile se desfășoară fără restricții

Parte din noua propunere de brand „Inspiration Ahead”, OPPO, partenerul premium al Roland-Garros 2022, dezvăluie campania Inspirational Light. Captând pasiunea pentru acest sport, mesajele inspiraționale au fost transmise de fanii tenisului din întreaga lume pe terenul de zgură de la Roland-Garros.

„Inspiration Ahead înseamnă să arătăm încredere și echilibru atunci când mergem înainte. Campania ne încurajează să rămânem hotărâți în timp ce înfruntăm furtuna și oprim stagnarea. Participarea la evenimente sportive este importantă pentru OPPO, pentru a transmite spiritul de inspirație și pentru a comunica experiența de inovare tehnologică a OPPO către utilizatorii noștri globali”, declară William Liu, Vicepreședinte OPPO și Președintele ariei de Marketing Global.

OPPO, în calitate de partener premium pentru al 4-lea an consecutiv, își dorește să aducă inspirație fanilor tenisului cu tehnologia sa avansată de imagistică pentru a asista, a surprinde și a împărtăși momentele de pe teren.

Această prezentare necesită JavaScript.

Pornind de la sprijinul global pentru starurile tenisului din acest an, OPPO a lansat campania Inspirational Light, în care fanii tenisului din întreaga lume au fost încurajați să transmită mesaje de susținere, care au fost apoi folosite pentru a crea imagini în lumini surprinzătoare, prezentate în fiecare seară pe terenul de zgură roșie. La sfârșitul fiecărui meci de seară, când luminile stadionului au fost stinse, echipa de pictură cu lumină a OPPO a transpus cele mai bune comentarii ale fanilor, folosind modul de fotografie în lumină scăzută de la OPPO Find X5 Pro. Imaginile au fost surprinse de OPPO Find X5 Pro, cu fotografii și videoclipuri postate pe rețelele sociale.

Datorită sistemului său avansat de imagine, cel mai nou flagship OPPO, Find X5 Pro, este telefonul perfect pentru fanii tenisului. Alimentat de unitatea de procesare MariSilicon X, proiectat de OPPO, Find X5 Pro oferă capabilități de imagine recunoscute în industrie, permițând fanilor tenisului să capteze videoclipuri 4K Ultra Night și fotografii sportive reușite.

Camera cu unghi larg dispune, de asemenea, de un sistem de stabilizare OIS cu cinci axe, primul de acest fel, care se îmbunătățește cu fiecare utilizare, pentru a contracara tremuratul mâinii, a reduce zgomotul și a clarifica scenele.

Prin „Inspiration Ahead”, OPPO își inspiră utilizatorii globali să depășească limitele, pentru a obține succes. Brandul aduce în prim-plan tehnologia care oferă o schimbare, pentru a exemplifica experiențele dinamice și emoționante regăsite doar în această competiție de elită. Pentru a afla mai multe despre activitățile Inspiration Ahead care au loc la Roland Garros, puteți accesa acest link.

Hits: 4

%d blogeri au apreciat: