Operatiunea "Monstrul" cere echipament kaki

Suntem un grup de pasionati ai naturii prieteni dar si colegi de serviciu. Cand lucrurile nu mai merg cum trebuie acasa, nevestele devin pisaloage, colegele ne inebunesc cu fel si fel de probleme ce exista numai prin capusorul lor naiv, cautand intrigioare la fiecare pas, iata ca noi floarea unui sport atat de indragit cum este vanatoarea sau pescuitul suntem in cautarea trofeului mult visat si anume operatiunea “Monstrul”.

Desigur echipamentul nostru este alcatuit in ani si ani de truda, de renuntari, de chibzuieli, insa niciodata nu ajungi sa le ai chiar pe toate. Fiecare pas catre marea performanta trebuie bine masurat si de aceea anul acesta in urma experientelor de anii trecuti colectivul a simtit necesitatea abordarii unor Ochelari de soare Raptor care desigur vor atenua bataile razelor de soare in unduirile duioase ale lacului de captura. Nu este ceva mai important decat firul si bambina carora vrei sa le simti pulsul atunci cand rapitorul ataca momeala chiar si atunci cand se afla la zeci de metri distanta. Atunci cand vei da lupta decisiva cu animalul, trebuie sa ai toate conditiile foarte bine asigurate.

Si sa nu uitam Tricou Camuflaj Woodland care va fi atuul perfect pentru ca sa nu dai motive sa fii recunoscut de catre dusmanii naturali. Si ca de fiecare data echipamentul trebuie sa fie kaki.

Tricou camuflaj woodlandOchelari de soare Raptor

Delta Dunarii este locul cel mai recomandat pentru competitii, mai ales ca acolo sunt adapostite cele mai minunate trofee, pe care totusi trebuie sa le respectam atunci cand suntem in competitie. Pentru ca aceasta competitie trebuie sa fie egala lasand sanse combatantilor sai sa isi urmeze viata pentru a nu stirbi frumusetea si bogatia acestor minunate ape si echilibrul ecologic si asa destul de fragil. Dar in primul rand trebuie sa ai grija de tine insuti asigurandu-ti un echipament cat mai adecvat pentru a petrece zilele de relaxare in modul cel mai echilibrat in lupta pe  care fiecare o dam cu “Monstrul”.

Views: 0

Lasă un răspuns