Onyx BOOX asigură investițiile Majore Conduse de Lenovo

Onyx BOOX, un inovator de top care oferă produse ePaper, a reușit să strângă sute de milioane de yuani chinezi, echivalentul a zeci de milioane de dolari americani în cea mai recentă finanțare din seria B. Această tură a fost condusă împreună de investitori proeminenți, inclusiv Lenovo Capital & Incubator Group (LCIG), E Ink Holdings Inc., Cedarview Capital Management și alții. Noua finanțare va fi investită în consolidarea cercetării și dezvoltării, stimularea inovației în produse și extinderea cotei de piață.

Fondată în 2008, Onyx BOOX a fost în fruntea clădirii dispozitivelor E Ink avansate, dezvoltând o gamă variată de soluții pentru citirea și scrierea digitală agreabilă pentru ochi, care se adresează diferitelor sectoare, cum ar fi lectura în timpul liber, educația și munca profesională pentru productivitate. Produsele BOOX sunt renumite la nivel global pentru tehnologia lor de ultimă oră, funcțiile avansate și calitatea superioară al displayu-lui, transformând modul în care utilizatorii se implică cu conținutul digital de pe ecranele E Ink.

De la prima lansare a produsului, în 2009, produsele BOOX sunt acum disponibile în peste 60 de țări câștigând milioane de utilizatori mulțumiți în întreaga lume. Lansarea în 2023 a produsului Note Air3 C, un blocnotes color ePaper versatil atât pentru profesioniști, cât și pentru studenți, exemplifică devotamentul companiei BOOX de a oferi experiențe de citire și scriere de calitate superioară. Dispunând de un ecran mare color ePaper, de tehnologia exclusivă BOOX Super Refresh (BSR) și de un sistem Android deschis, Note Air3 C ridică experiența cu color E Ink la un nou nivel. A strâns aclamații pe scară largă din partea utilizatorilor, recenzenților de tehnologie și mass-media deopotrivă, fiind premiat cu cel mai bun vânzător de produse E Ink Color din 2023 de către E Ink Corporation.

Dl. Wang, Managing Partner al Cedarview Capital Management, și-a exprimat optimismul cu privire la piața în plină expansiune și rolul esențial al Onyx BOOX în cadrul acesteia. „Onyx BOOX se mândrește cu capacități de iterare rapidă a produselor, o rețea globală de canale cuprinzătoare și investiții susținute în cercetare și dezvoltare. Creșterea popularității produselor BOOX color ePaper în ultimul an demonstrează necesitatea dispozitivelor inovatoare de înaltă performanță E Ink pe piață.”

„Produsele E Ink apar cu diverse scenarii de aplicații, creșterea cererii pentru display-uri color ePaper și integrarea funcțiilor AI. Investiția noastră subliniază încrederea noastră în potențialul Onyx BOOX de a remodela industria ePaperului și de a genera progrese semnificative. Suntem încântați să susținem Onyx BOOX prin valorificarea avantajelor Lenovo în lanțurile de aprovizionare, branding și canalele de vânzări pentru a-și extinde afacerea sub modelul inovator CVC 2.0 al LCIG”, a declarat George He, președinte LCIG și vicepreședinte senior la Lenovo Group Limited.

Kim Dan, fondatorul și CEO-ul companiei Onyx BOOX, și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul primit: „Suntem încântați să fim susținuți de un grup de investitori atât de puternic. Resursele și experiența lor neprețuită vor fi esențiale pe măsură ce ne extindem dezvoltarea tehnologiei și acoperirea pieței.” Ea a continuat: „Ne angajăm să oferim mai multe dispozitive ePaper inovatoare, de înaltă calitate și de înaltă performanță pentru utilizatorii globali, pentru a face diferența în viață. Acest angajament se aliniază misiunii noastre de a promova dezvoltarea industriei ePaper și de a stabili noi repere pentru calitate și inovație.”

Despre Onyx BOOX

BOOX este o marcă electronică Onyx lider în E Ink la nivel mondial, specializată în tablete și monitoare E Ink. Oferă produse E Ink de 6 inci până la 13,3 inci pentru a ajuta utilizatorii aspiranți, perseverenți și inovatori să devină mai productivi în muncă și în studiu, fără să-și obosească ochii. Cu hardware de ultimă generație și software avansat, BOOX este singurul brand electronic E Ink din lume care combină E Ink cu Android și oferă flexibilitate maximă. Mai multe informații despre produse pot fi găsite pe site-ul shop.boox.com.

Views: 45

Lasă un răspuns