O cale mai rapidă spre Cloud

Oracle lansează inițiativa de start pentru cei care utilizează pentru prima oară serviciile Cloud în Europa Centrală și de Est.

Oracle Central & Eastern Europe anunţă o inițiativă pentru toate tipurile de business şi dimensiuni, dornice să înceapă „călătoria” în Cloud sau se află în primele faze ale adoptării Cloud.

Inițiativa FAST CLOUD constă în tehnologii Cloud moderne și accesibile pentru testarea bazelor de date sau/și aplicațiilor Java. Oferta cuprinde o platformă completă de testare și dezvoltare și o zi de servicii Oracle Consulting, ce vor ajuta consumatorii să își construiască primele soluții publice Cloud cu cele mai bune practici asociate.

FAST CLOUD Flyer

„Așa cum evidențiază studiul recent «Oracle Cloud Agility», multe organizații nu pot să dezvolte, să testeze și să lanseze rapid noi aplicații, lăsându-le slab pregătite în confruntarea cu competiţia”, spune Sorin Mîndruţescu, Oracle România Country Manager & Oracle CEE PaaS Leader. „Această inițiativă aduce o soluție eficientă din punct de vedere a costurilor pentru toți cei care înţeleg în mod clar beneficiile agilității Cloud, dar încă au dificultăți în a face primii pași în Cloud. Acum, pot implementa cu ușurință primele servicii Database Cloud sau Java & Database Cloud, ca o fundație pentru viitoare proiecte Cloud mai complexe.”

„Această inițiativă oferă un pachet de start simplu, dar cuprinzător pentru toți consumatorii ce își încep călătoria în Cloud”, a spus Michel Clement, Vice Președinte Oracle CEE. „Ambele pachete Database și Java vin cu pachete standard de abonamente Cloud și cu servicii de consultanță incluse. Acestea sunt foarte simplu de utilizat şi consumat, cu prețuri transparente și o cale definită de implementare, aducând astfel valoare imediată utilizatorilor. Studiul recent al Oracle relevă faptul că beneficiile livrate de către modelul Cloud încă nu sunt utilizate în întregime de către business-urile din întreaga lume. Pe de altă parte, am descoperit că cei mai mulţi CIO sunt mai atenţi la modelul de adopție și la felul în care au de gând să-și planifice migrarea spre Cloud. Această inițiativă ajută la întâmpinarea așteptărilor, arătând în mod clar beneficiile pentru business-uri.”

Oracle – 29.09.2015

Visits: 0

Lasă un răspuns