NVIDIA a prezentat în București tehnologiile viitorului în materie de gaming

NVIDIA a prezentat astăzi, în Nexus Gamers Pub din București, în cadrul unui eveniment de presă, cele mai noi tehnologii care vor defini viitorul gaming-ului, cum ar fi jocurile rulate în format 4K, oferind și informații despre direcțiile strategice ale companiei, care includ dezvoltarea aplicației GeForce Experience și serviciul de game streaming GeForce Now – disponibil acum și în Europa.

DSCN1486

După prezentarea susținută de Igor Stanek, Technical Product Manager EMEAI – SHIELD și Technical Product Manager CEE, participanții au testat sistemele de gaming cu plăci de procesare vizuală GeForce pe televizoare 4K și monitoare cu tehnologia G-Sync.

Alături de aceste tehnologii, care vor defini gaming-ul în următorii ani, în cadrul evenimentului a fost abordată și lansarea recentă a notebook-urilor de gaming dotate cu unitățile GeForce GTX 980, care oferă aceleași performanțe întâlnite la sistemele clasice de gaming de tip desktop

Despre NVIDIA

Încă din 1993, NVIDIA (NASDAQ: NVDA) a lansat o serie de tehnologii în domeniul procesării vizuale. Tehnologiile companiei schimbă în mod substanțial modul de interacțiune cu display-urile – pentru o varietate de utilizatori, de la pasionații de gaming, la oamenii de știință. Mai multe informații sunt disponibile pe paginile http://nvidianews.nvidia.com și http://blogs.nvidia.com.

București, România – 12 noiembrie 2015 NVIDIA

Visits: 2

Lasă un răspuns