NUC D54250WYK next unit of computing de la INTEL

Intel a lansat primul model NUC (next unit of computing) bazat pe a patra generație de procesoare Core i, numit NUC D54250WYK. Acesta reprezintă combinația dintre o placă de bază D54250, o carcasă compatibilă și o soluție de răcire. Placa de bază integrează un procesor BGA Core i5-4250U (dual-core cu Hyper Threading, cu o frecvență cuprinsă întree 1,30 și 2,60 GHz, 3MB de memorie cache L3, și procesor grafic HD5000 cu suport Ultra-HD), un chipset Intel QS77 și două sloturi de memorie DDR3 SO-DIMM (maxim 16 GB la o frecvență de 1600 MHz).

Intel® NUC Kit D54250WYKIntel® NUC Board D54250WYB

Pe partea de conectivitate avem de-a face cu patru porturi USB 3.0, două porturi USB 2.0/1.1, gigabit Ethernet, un port SATA 6 Gb/s, un slot mPCIe full-height din generația 2.0 (care poate fi folosit și pe post de mSATA 6GB/s) și un slot mPCIe half-height pentru instalarea unei plăci de rețea wireless. Noul NUC se alimentează prin intermediul unui power-brick extern de 65W (care este inclus în pachet). NUC D54250WYK se poate monta pe spatele monitoarelor sau pe suporturi VESA pentru pereți.

Intel NUC vine cu Intel ® HD Graphics 5000 pentru a asigura o experiență geniala HD, Intel ® Quick Sync Video pentru codare video rapida, și DisplayPort 1.2 * pentru afișare 4k. Acest model nou cu mufă / stereo microfon, împreună cu patru porturi USB 3.0 și un senzor infraroșu pentru telecomandă, și puteți crea un sistem de divertisment la domiciliu, o mașină de jocuri de noroc, un tonomat digital, sau toate cele de mai sus. Aveți posibilitatea să vă cufundati în filme, televiziune, sau jocuri în 4 inch pătrat fără a fi nevoie de hardware-ul discret. Intel NUC este la fel de mic precum un controler de joc, si la fel de puternic ca un ciocan pneumatic.

Neted, lucios, și cu un volum mai mic decât un modem wireless, Intel ® NUC cu a 4-a generație de procesoare Intel ® Core i5 este la ea acasă,

în camera de zi, birou, sau centrul media D54250WYK SKU de Intel NUC este echipat cu procesor Intel ® Turbo Boost Technology 2.0, care permite un mod automat de nuclee de procesare pentru a rula în condiții de siguranță mai rapid decât frecvența de operare de bază. Aceasta include, de asemenea, tehnologia Intel ® Rapid Start,

 

Hits: 6

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: