Nu ma mai intrebati… pentru ca stau rau cu scaunele

Cand cineva te intreaba de scaune…ori e doctorul, ori iti este un prieten foarte bun care tine la sanatatea ta.

Prin constitutia mea sunt un supraponderal, iar scaunele sunt o problema pentru mine. Si cand spun despre scaune ma refer nu la ceea ce va duce mintea pe voi, ci la obiectele fizice cu care interactionez acasa. Si care unele mi-au facut coloana praf si sigur imi doresc sa scap de ele.

Ori poate eu le-am facut praf pe ele cand m-am asezat cu toata greutatea celor tz kilograme.

Un blogger de obicei are o viata grea, pentru ca obiectul principal al interactiunii lui este tehnica de calcul. Dar si mai principal este cu scaunul, pe care sta cand isi exercita pasiunea.

Daca ar fi dupa prietena mea, singurul ce s-ar potrivi ar fi un scaun de bucatarie, ca sa putem curata zarzavatul de ciorba impreuna. Si sa plangem la telenovele. Ca tare frumos mai este asta din poza si parca tocmai m-a convins.

Scaune%20de%20bucatarie%20BUC%20231%20-%202 Asta ar rezista sigur cand as participa la dezmatul culinar, cu satarul, sau cu cutitasul de legume din dotare. Mama ce ciorba ar mai iesi, si desigur, articole pentru un blog in bransa.

Dar niciodata, ca sfat general nu este bine sa te iei dupa femeie. Ci este bine numai sa te iei cu ea, ca sa iti mearga bine.

Caci oare ce poate fi mai comod, decat sa te trantesti intr-un fotoliu de masaj, executat cu fata din piele ecologica, bratele imbracate in piele; stea de lemn. Produsul este prevazut cu SISTEM DE MASAJ in 6 puncte, cu trei nivele de intensitatate. Contine si un taburet pentru sustinerea picioarelor.

Fotoliu%20masaj%20MAS%20014%20-%201

Aici cred ca voi obtine simpatia tuturor, pentru ca se poate imbina in mod armonios utilul cu placutul. Imagineaza-ti numai cum ti se vor odihni piciorusele de gazela intinse frumos, si cum vei simti un masaj relexant, tocmai cand vreunul iti va trimite un email enervant.

Sau te enerveaza consoarta cu fleacurile ei existentiale. Iar tu prin coltul gurii ii poti pune, avand ochii inchisi de placere: “Mami acum sunt la masaj. Ca doar de aia mi-am cumparat scaun. Ca sa fac o economie.”

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: