Noul Walkman® NW-A35 dispune de Hi-Res Audio și conectivitate wireless

  • Noi caracteristici în stilul gamei h.ear de la Sony
  • Design bogat cromatic și calitate High-Resolution Audio
  • Căști wireless cu funcție de anulare a zgomotului

Sony lansează gama de Walkman-uri® NW-A35, cu un design îndrăzneț care care pune accentul pe modă și individualitate. Noul
oferă o claritate impecabilă a sunetului, datorită tehnologiei High-Resolution Audio de care dispune, o interfață de utilizator intuitivă și o redare wireless fidelă.

A30_BLACK_PKG-Large

Sunet în mișcare

Noul Walkman® NW-A35 este portabil, compact și cântărește doar 98g. Este dotat cu tehnologiile Bluetooth® și NFC, utilizatorii putându-se conecta wireless la boxe sau căști – fără grija firelor încâlcite. De asemenea, se potrivește perfect cu căștile wireless NC MDR-100ABN de la Sony.

NW-A35 dispune de o autonomie a bateriei de până la 45 de ore (MP3) sau 30 de ore (Hi-Res Audio) dintr-o singură încărcare, astfel încât utilizatorii se pot bucura de muzică indiferent de destinație.

Muzică fără compromisuri

Noul Walkman NW-A35 încorporează o combinație de tehnologii audio premium pentru a asigura o calitate audio excelentă, precum și suport pentru formatele DSD. Este echipat cu cinci condensatori POSCAP™ care stabilizează sursa de alimentare pentru amplificatorul digital S-Master HX™, eliminând distorsiunile și zgomotul într-o gamă largă de frecvențe. De asemenea, NW-A35 are două oscilatoare care sunt pornite pentru a asigura o modulare optimă, care îmbunătățește claritatea sunetului și percepția stereo, astfel încât utilizatorii pot auzi fiecare respirație, fiecare bătaie de tobă și fiecare notă.

Spațiu nelimitat pentru biblioteca de muzică

Walkman-ul® NW-A35 excelează la capitolul ușurință în utilizare datorită ecranului tactil îmbunătățit de 3.1 inch și a interfeței de utilizator intuitive cu taste laterale pentru un control confortabil. Are o memorie de 16GB, care poate fi extinsă cu un card microSD pentru a stoca un volum ridicat de muzică. NW-A35HN este disponibil împreună cu căști intraauriculare cu funcție Hi-Res Audio de anulare digitală a zgomotului pentru reducerea zgomotului ambiental.

Noul Walkman® NW-A35 va fi disponibil în Europa din februarie 2017, în cinci culori vibrante: albastru-verzui, roșu cinabru, negru cărbune, galben lămâie și roz bordo.

Sony

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: