Noul procesor de imagine Philips P5

Datorită introducerii motorului de procesare P5 top a noii game de televizoare Philips, o îmbunătățire semnificativă a calități iimaginii cu o creștere cu 25% particularităților și puterii de procesare pentru a oferi o îmbunătățire a performanței de 50% în comparație cu motorul existent, Ultra HD Perfect Pixel.

image001

Procesul de integrare a sistemului va consta într-o reducerea numărului de chipset-uri, de la trei chip-uri în sistemul Ultra HD Perfect Pixel la doar unul in P5. Reducerea chip-urilor înseamnă un transfer mai rapid al datelor, cu o mai bună sincronizare și un control îmbunătățit asupra întregii secvențe de prelucrare, calitatea sursei de imagine, claritatea imaginii, culoare și contrast.

Motorul P5 include un nou sistem avansat DNR și o funcție nouă Mosquito NR pentru a oferi o reducere crescută a zgomotului de imagine, dar fără să rezulte în imagini neclare.

Această prezentare necesită JavaScript.

Smart Bit Enhancement duce imaginile video de 8 biți foarte aproape de precizia de 14 biți în special în zonele în care se produc prezentări inexacte de culoare, rezultând în gradații line ale imaginii ș ifără pierderi de detalii în alte părți ale imaginii. Un aparat de masurat MPEG îmbunătățit oferă o măsurare mai exactă a calității  semnalului.

În zona de îmbunătățire a clarității, motorul P5 dispune de un nou Detail Meter, un nou Detail Enhancer și un Sharpness Meter îmbunătățit. Detail Enhancer-ul îmbunătățește orice conținut într-o imagine mai clară Ultra HD, rezultând o imagine vizibil mai rafinată, cu linii mai fine, șiun nivel de detaliu mai mare pentru a crea mai bine impresia de adâncime. În ceeace privește procesarea culorilor, motorul P5 include un sistem de cartografiere a gamei cromatice (Gamut Mapping System) mult îmbunătățit.

Motorul P5 oferă, de asemenea, o îmbunătățire semnificativă a contrastului prin includerea procesării Hybrid Log Gamma (HLG), un nou sistem local de îmbunătățire a contrastului și a unei funcții de detectare și reducere a strălucirii & întunecimii, dar și unei îmbunătățiri a funcției HDR.

Îmbinarea între procesarea suplimentară și puterea îmbunătățită permite noului motor P5 să depășească performanța legendarului motor Perfect Pixel Ultra HD, care este încă larg considerat ca fiind una dintre cele mai bune suite de procesare de pepiață.

P5 oferă o îmbunătățire semnificativă a performanței PQ și, atunci când este utilizat cu cea mai recentă tehnologie OLED din noul set 9002, poate pretinde cu adevărat ca oferă imagini de calitate de referință.

Madrid, 13 martie, 2017 – TP Vision

Hits: 51

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: