Noul Moto G5 este disponibil în România

Motorola Mobility, anunță disponibilitatea în România a Moto G5, care face parte din a cincea generație Moto G.

Moto G generatia a 5a

O baterie care rezistă la drum lung. O cameră foto profesională. Rezoluție și calitate a ecranului remarcabile.

Prin lansarea celei de-a 5-a generații din familia Moto G, ofera funcții premium pentru toată lumea într-un smartphone cu design metalic și aspect impresionant.

Stil, performanță și preț – cea de-a 5-a generație Moto G, dispune de un design metalic atrăgător. Design-ul finisat cu aluminiu este perfect adaptat preferințelor utilizatorilor: când au de ales între plastic, metal și sticlă, 48% dintre ei preferă telefoane realizate din metal.

Bateria de 2800 mAh va oferi o durată de funcționare de dimineață până noaptea târziu fără a necesita reîncărcare, iar încărcătorul rapid de 10W oferă posibilitatea de încărcare pentru ore întregi în doar câteva minute.

În ceea ce privește viteza, procesorul octa-core de 1.4 GHz oferă acces rapid la poze, aplicații și orice altceva fără enervantele sacadări sau încetiniri. Blocarea telefonului pentru a păstra informațiile personale în siguranță, sau deblocarea acestuia, pentru a accesa aplicațiile favorite, este acum mai simplă decât oricând prin simpla atingere a cititorului de amprentă.

Un telefon cu o cameră foto de calitate este necesar pentru mulți dintre utilizatori, mai ales atunci când au nevoie de fotografii  pentru rețelele de socializare. Moto G5 oferă fotografii mai clare și focalizare mai rapidă cu ajutorul camerei de 13MP și a funcțiilor software precum phase detection autofocus (PDAF).

Cu ajutorul Google Assistant, prin simpla apăsare, timp de câteva secunde, a butonului Home, se pot trimite mesaje, realiza apeluri, naviga și multe alte acțiuni.

Moto Actions și o nouă experiență: One Button Nav, care permite navigarea rapidă folosind senzorul de amprentă.

6 aprilie 2017  – Lenovo

Views: 0

Lasă un răspuns