Noul monitor Philips cu diagonală de 23,8 inci dispune de o rezoluție 4K UHD

MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, lansează un nou display cu o rezoluție 4K UHD. Cu o diagonală de 23,8 inci, monitorul 241P6VPJKEB completează gama de display-uri UltraClear 4K UHD cu un nou model de dimensiuni mai mici. Acest ultim membru al familiei Philips deține aceeași performanță extraordinară ca a celorlalte modele de dimensiuni mai mari, cu rezoluție UltraClear 4K UHD, 1,074 miliarde de culori, un procentaj de 99 al spectrului color SRGB, plus camera web și microfon incorporate.241P6VPJKEB_ftr_rflx

Cea mai clară și mai strălucitoare imagine

În ciuda dimensiunilor sale mici, noul monitor conferă un sentiment real de spațiu pentru birourile utilizatorilor, datorita clarității rezoluției 4K. UHD oferă de patru ori rezoluția Full HD cu 3840 x 2160 pixeli pe fiecare inch pătrat al ecranului ce oferă detalii incredibile. Spațiul suplimentar creat pe monitor poate fi folosit la locul de muncă într-un mod productiv sau oricum doresc utilizatorii, fie că este vorba de jocurile video, fie cu diverse materiale video. Experții financiari, de exemplu, pot viziona mai multe coloane și rânduri ale documentelor lor de calcul fără să obosească. Lucrul pe un ecran cu rezoluție ridicată oferă mai multe detalii per inci, poate permite transfocarea (zoom in – out) pentru a obține și observa diverse amănunte sau derularea pentru scoaterea unei perpective de ansamblu. Chiar și prin folosirea a patru imagini diferite concomitent pentru comparație, monitorul reușește să păstreze detaliile vitale. De asemenea, investigarea imaginilor științifice folosite de către geofizicieni au parte de o precizie mai mare ca oricând.

Noul Philips 241P6VPJKEB este unul dintre primele monitoare 4K de 23,8 inci de pe piață. Acesta oferă o claritate uimitoare a vizionării pentru fiecare conținut și este alegerea perfectă pentru capabilitățile sistemului Windows 10. Acest model este o parte a angajamentului MMD de a oferi utilizatorilor o experiență mai placută și mai productivă de vizionare cu echipamentul de pe birourile lor”, a declarat Albert Ulfman, product manager în departamentul de monitoare Philips pentru EMEA în cadrul MMD.

Culori și tehnologie a panel-ului care se îmbină perfect

Cu tehnologia 4K UHD ca punct central al monitorului, celelalte componente ale monitorului trebuie să se ridice la standarde de performanță înalte. La fel ca și celelalte modele 4K UHD din portofoliul Philips, cel mai recent membru al familiei este proiectat să dezlănțuie puterea experienței vizuale 4K UHD. De exemplu, monitorul pe 10biți oferă o adâncime de culoare bogată cu 1,074 miliarde de culori pentru o mai bună reproducere naturală, fără efecte de gradații. Iar cu spectrul color SRGB de 99%, utilizatorii poti fi siguri că oricare din cele peste 1 miliard de culori care sunt reproduse pe ecran sunt vii, păstrând aceeași calitate extraordinară indiferent de aplicațiile utilizate. Tehnologia panourilor oferă un unghi de vizualizare larg, un contrast mare al imaginilor prin intermediul AH-IPS, caracteristici ce completează perfect sentimentul de spațiu al rezoluției 4K UHD. Panourile AH-IPS sunt de asemenea ideale pentru aplicații solicitante care necesită o precizie ridicată a culorilor și luminozității în orice moment, cum ar fi editarea foto și grafica.

Posibilități de conectivitate extrem de utile În afară de puterea oferită de rezoluția 4K UHD, noul monitor este conceput cu caracteristici de conectivitate, indispensabile pentru utilizatorul din ziua de astăzi.. Monitorul dispune de tehnologia MultiView ce permite utilizatorilor să poată urmări și folosi imagini din două surse separate (de exemplu: PC și TV) în același timp. Cu ajutorul tehnologiei MHL, utilizatorii se pot bucura de conținutul de pe dispozitivele mobile pe ecranul lor mult mai mare prin intermediul conectării la slot-ul USB 3.0 existent, care poate și reîncărca rapid dispozitivele conectate. De asemenea, monitorul mai deține și o cameră web și microfon încorporate pentru a creea condiții cât mai ușoare și eficiente de lucru.

Noul monitor Philips 241P6VPJKEB/00 va fi disponibil în magazinele de specialitate la sfârșitul acestui an.

Mai multe informații despre monitoarele Philips puteți găsi accesând: www.philips.com/monitors

Specificații Tehnice:

Specification Philips 241P6VPJKEB/00 display
LCD panel type LCD panel type: AH-IPS LCD
Backlighting technology W-LED
Panel size 23.8 inch / 60.5 cm
Aspect layout 16:9
Effective viewing area 527.04 (H) x 296.46 (V)
Optimal resolution 3840 x 2160 @ 60Hz
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 300 cd/m²
Display colors 1.07G (8bits + FRC)
Color gamut 99% sRGB
MHL 1080P @ 60Hz
Convenience ·         Built-in Speakers: 2 W x 2

·         Built-in webcam: 2.0 megapixel with microphone and LED indictor

·         MultiView: PIP/PBP mode, 2x devices

·         Kensington lock, VESA mount (100x100mm)

·         Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Connectivity ·         Signal Input: VGA (Analog ), DVI-Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, HDMI (2.0) – MHL (3.0) x 1

·         USB: USB 3.0×3 (1 w/fast charging)

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Stand ·         Height adjustment: 130 mm

·         Pivot: 90 degree

·         Swivel: -175/+175 degree

·         Tilt: -5/20 degree

Sustainability ·         Environmental and energy: PowerSensor, LightSensor, EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS

·         Recyclable packaging material: 100 %

·         Post-consumer recycled plastic: 65%

·         Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free

Compliance and standards Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus

, CU-EAC, TCO certified, TUV Ergo, TUV/GS, EPA, PSB, WEEE, UKRAINIAN, CECP, PSE, KC, ICES-003, E-standby, J-MOSS, RCM

Cabinet ·         Front bezel: Black

·         Rear cover: Black

·         Foot: Black

·         Finish: Texture •

Despre MMD

MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan.

București, 24 noiembrie, 2015 – MMD

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: