Noul monitor AOC GAMING de 27 inchi

AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT din lume, anunță lansarea modelului AOC GAMING C27G2Z3/BK, un monitor de 27 de inchi (68,6 cm) cu ecran curbat și rezoluție Full HD. Conceput pentru jucătorii competitivi, dar și cei ocazionali, monitorul dispune de o rată de reîmprospătare impresionantă de 280 Hz, timpi de răspuns GtG de până la 1 ms și de 0,5 ms MPRT, precum și un panou Fast VA cu contrast ridicat și o curbură 1500R, toate la un preț accesibil.

O experiență învăluitoare

Curbura 1500R a modelului AOC GAMING C27G2Z3/BK învăluie utilizatorii, oferind o experiență captivantă care îi implică mai profund în acțiune. Ecranul curbat de 27″ oferă o experiență de vizionare mai naturală și mai confortabilă, minimizând oboseala ochilor în timpul sesiunilor de joc prelungite. Indiferent de tipul jocului ales, de exemplu un simulator de curse rapide, sau unul de tip open world, cu lumi deschise și vaste, curbura ecranului sporește sentimentul de prezență și de implicare pentru gameri.

Avantaje competitive

Cu o rată de reîmprospătare de 280 Hz, monitorul depășește standardul actual de 240 Hz pentru esports, rezultând într-un gameplay mai rapid și mai fluid, oferind jucătorilor un avantaj competitiv. Monitorul poate atinge un timp de răspuns GtG de până la 1 ms (modul Overdrive), abilitate ce asigură eliminarea efectului de tip ghosting și a neclarității cauzate de imaginile în mișcare (Motion Blur), asigurând în același timp o precizie de afișare ridicată. Pentru o experiență de utilizare și mai fluidă, monitorul dispune de setarea MBR (Motion Blur Reduction) care utilizează o iluminare de fundal cu efect stroboscopic (Strobing Backlight) ceea ce permite un timp de răspuns de 0,5 ms MPRT (Moving Picture Response Time), îmbunătățind considerabil calitatea imaginilor în mișcare.

Compatibilitate HDR10

Ecranul Fast VA din dotarea monitorului oferă o calitate ridicată a imaginii și un contrast ridicat de 4000:1, asigurând tonuri de negru profunde și culori vibrante pentru o experiență vizuală cu adevărat captivantă. Datorită compatibilității  HDR10, monitorul poate afișa o gamă mai largă de niveluri de luminozitate și culoare, evidențiind cele mai fine detalii, atât în scenele întunecate, cât și în cele luminoase. Rezoluția Full HD (1920×1080) asigură un echilibru între claritate și performanță, oferind posibilitatea să atingă rata de reîmprospătare de 280 Hz a monitorului chiar și acceleratoarelor grafice de nivel mediu.

Adaptive-Sync pentru jocuri fluide

Pentru a elimina efectele de tip  tearing și stuttering, AOC GAMING C27G2Z3/BK suportă tehnologia Adaptive-Sync, sincronizând rata de reîmprospătare a monitorului cu acceleratorul grafic pentru o experiență de joc cât mai fluidă. Această tehnologie este compatibilă cu GPU-urile NVIDIA și AMD.

Design ergonomic pentru confort sporit

Modelul C27G2Z3/BK dispune de un suport robust, cu o înălțime reglabilă de 130 mm și funcționalitate de înclinare și de rotire, care permite utilizatorilor să găsească unghiul de vizualizare perfect pentru configurația lor. Marginile subțiri ale monitorului și design-ul elegant îl fac potrivit pentru orice spațiu de gaming cu mai multe monitoare, în timp ce suportul VESA oferă o flexibilitate suplimentară în cazul montării pe un braț dedicat.

Preț și disponibilitate

AOC GAMING C27G2Z3/BK, cu o garanție de 3 ani, va fi disponibil începând cu luna iulie la un preț recomandat de 1190 Lei.

Views: 4

Lasă un răspuns