Noul laptop Lenovo ultra subțire, noua tabletă YOGA Tablet 2 Pro si YOGA 3 Pro tocmai lansate aseara

Lenovo a anunțat lansarea noului dispozitiv YOGA 3 Pro, un PC convertibil ultra-subțire. Noul YOGA 3 Pro de 13 inch se adresează dorințelor utilizatorilor de a avea un dispozitiv stilat, performant, dar și hardware și software adaptabile. Noul laptop YOGA 3 Pro este foarte ușor și subțire, are un design cu o balama de ultimă generație, ecran QHD+ și tehnologie Harmony, precum și software care se adaptează preferințelor utilizatorilor atunci când dispozitivul este utilizat în diferite moduri.

• Noua balama robustă face YOGA 3 Pro mult mai subțire și mai ușor decât modelele anterioare
• Noul software inteligent Harmony se adaptează cerințelor și preferințelor utilizatorilor în materie de aplicații
• Este dotat cu tehnologii de ultimă generație, inclusiv ecranul QHD+, cel mai nou procesor Intel® Core M și soluții audio JBL® excepționale

ThinkPad Yoga 14_Silver_Hero_02

Noua balama provoacă limitele de greutate și dimensiune
În timp ce YOGA 2 a devenit sinonim cu ușor și subțire, noul YOGA 3 Pro duce acest concept mai departe, având o grosime cu 17 procente mai mică decât predecesorul său, de numai 12.8 mm, fiind mai subțire decât un pix. PC-ul are doar 1.19kg, fiind astfel cu 14 procente mai ușor decât modelul anterior.

Dispozitivul se bucură de aceste caracteristici datorită noii balamale construite din mai bine de 800 de piese din oțel și aluminiu. Inginerii Lenovo au înnoit design-ul originalului Yoga astfel încât să ofere același grad înalt de flexibilitate și aspect plat oferit de brățările metalice de mână. Noul PC are acum șase puncte de susținere, față de două existente pe modelul anterior. Pentru a completa aceste caracteristici, YOGA 3 Pro vine în trei culori: Clementine Orange, Platinum Silver și Champagne Gold.

Software adaptabil

Pentru a duce mai departe conceptul de flexibilitate în utilizare și a veni în completarea caracteristicilor hardware ale Yoga, Lenovo a creat noua experiență software Harmony. Aceasta le oferă utilizatorilor YOGA un nou mod de a descoperi aplicațiile și de a customiza modul în care ele pot fi utilizate. De exemplu, atunci când utilizatorul citește un e-book, software-ul Harmony schimbă automat luminozitatea și gama de culori, adaptându-se luminii din mediul înconjurător.

Când folosiți un software pentru prezentări, Harmony poate activa funcția de control a mișcării, iar atunci când urmăriți un film poate optimiza setările audio. Harmony poate recunoaște și optimiza peste 50 dintre cele mai cunoscute și folosite aplicații. De asemenea, Harmony poate recomanda și alte aplicații și oferă scurtături către acestea.

Performanță optimizată în orice mod.

convertiblenotebook_yoga3pro_tent_O_14_GEN_W_H_1405201107MAILV1

YOGA 3 Pro le oferă utilizatorilor o experiență excelentă în orice mod încă din momentul în care au deschis laptop-ul. Cu display-ul QHD+ cu o rezoluție de 3200×1800 acest ecran clar afișează impecabil orice imagine, fie că editați fotografii în modul Laptop, că faceți conferințe video în modul Stand, că urmăriți un film în modul Tent, sau că faceți cumpărături online în modul Tabletă. Construit cu ecran tip Gorilla Glass, acesta este conceput pentru a se adapta oricărei nevoi a utilizatorului.

În timp ce imaginile video arată incredibil, YOGA 3 Pro le face să sune spectaculos cu ajutorul boxelor JBL® cu Waves® Audio, care ajustează automat sunetul în fiecare dintre cele patru moduri în care este folosit, astfel încât dacă boxele nu sunt îndreptate spre utilizator, sunetul să fie la fel de clar și curat.
Echipată cu un procesor Intel® Core M și un spațiu de stocare generos de până la 512 GB SSD, precum și placa video integrată Intel, utilizatorii pot accesa aplicații simultan, pot stoca librării digitale și se pot bucura de o experiență video fluentă. YOGA 3 Pro ține utilizatorii conectați mult mai mult timp datorită autonomiei de până la nouă ore, cât și portului de înaltă viteză 802.11 a/c WiFi2.

Citate

“Noul PC convertibil YOGA 3 Pro este rezultatul unui rafinament în continuă dezvoltare, dar și a unei comunicări eficiente cu consumatorul,” declară Dilip Bhatia, vicepreședinte design și marketing, PC Group, Lenovo. “În timp ce utilizatorii ne spuneau că iubesc YOGA pentru ceea ce reușesc să facă prin cele patru moduri de utilizare, ne spuneau și că și-ar dori un echipament și mai subțire și ușor. Am răspuns cu un design inovator și am făcut din YOGA un dispozitiv cu adevărat adaptabil și inteligent. Cred că astăzi YOGA este printre cele mai bune computere notebook.”

“Noul design al Lenovo YOGA Pro 3 reprezintă inovația pe care o vedem în sistemele 2-în-1,” spune Kirk Skaugen, senior vicepreședinte și general manager PC Client Group la Intel. “Cu designul incredibil de subțire în patru moduri, combinat cu performanța regăsită în noul procesor Intel Core M, utilizatorii au parte de flexibilitate incredibilă într-un singur sistem 2-în-1, care le permite să obțină ceea ce au nevoie, de la aplicații distractive și până la cele de business.”

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) a anunțat azi o nouă modalitate de a citi, viziona, a fi conectat și a crea cu noua YOGA Tablet 2 Pro. Dezvoltată împreună cu Ashton Kutcher, care s-a alăturat grupului Lenovo cu un an în urmă ca inginer de produs, noua YOGA Tablet 2 Pro redefinește experiența folosirii unei tablete. Noua tabletă nu numai că își surprinde și își încântă utilizatorii cu o serie de tehnologii premium, ci le și oferă inovații care îmbină soluțiile software și hardware în noi modalități.

Concepută pentru a livra o experiență media superioară, YOGA Tablet 2 Pro are ca și caracteristică ieșită din comun un proiector integrat Pico. Acesta le permite utilizatorilor să transforme instantaneu pereții interiori într-un televizor sau ecran de cinema1. Lenovo a prevăzut această tehnologie video premium cu un echipament audio incredibil, folosit în premieră pe o tabletă: un sistem de sunet de 8 wați cu subwoofer. Aceste caracteristici extraordinare, alături de o serie de alte tehnologii transformă YOGA Tablet 2 Pro într-un dispozitiv unic.

Monitoarele tabletelor cresc pentru experiența multimedia totală
Pe măsură ce tot mai mulți oameni folosesc tabletele pentru a consuma volume tot mai mari de conținut multimedia digital – fotografii, filme si jocuri – utilizatorii cer ecrane tot mai mari. Un studiu Lenovo arată că 88 din utilizatori “devorează” cantități foarte mari de conținut digital acasă, iar mai mult de jumătate dintre ei urmăresc programe TV pe tabletele proprii de mai multe ori pe săptămână2. Această informație, plus concluziile generate de focus-grupuri au dus la crearea tabletei media cu ecran de 13 inci YOGA Tablet 2 Pro. Concepută de la bun început pentru consumatori avizi de conținut digital, tableta este prevăzută cu un ecran QHD 2560×1440 pentru imagini impecabile.

Un nou mod de a vedea și auzi
Fie că prezintă conținut vizual în timpul unei întâlniri sau că urmărește un film acasă, utilizatorul YOGA Tablet 2 Pro poate urmări și împărtăși conținutul digital cu ajutorul proiectorului Pico. Utilizatorii pot proiecta o imagine 16:9 de înaltă rezoluție pe orice suprafață pentru o experiență instantanee de cinema la dimensiunea de 50 de inci. Cu ajustare automată a imaginii și până la trei ore de vizionare, utilizatorii se pot bucura nestingheriți de performanțele tabletei. Sistemul audio îmbunătățit mărește de patru ori puterea audio a unei tablete obișnuite. Difuzoarele sale cu incintă mare sunt ajutate de un subwoofer aflat în spatele tabletei, care rotunjește sunetul, în timp ce tehnologiile Dolby® Audio și Wolfson® Master HiFi™ asigură o experiență audio multi-canal, exact ca cea oferită de filmele artistice.

Mai multe moduri de folosire și software stiluri de viață dinamice
YOGA Tablet 2 Pro le face viața mai ușoară utilizatorilor și prin alte modalități, precum al patrulea mod de utilizare – Suspendat. Utilizatorii pot acum să interacționeze cu tableta în noi moduri, prin suspendarea acesteia oriunde doresc. Ei se pot de asemenea bucura de modurile originale de utilizare: Susținere (Hold) pentru unghiuri mai bune de citire, Înclinat (Tilt) pentru navigare online mai simplă, și modul Ridicat (Stand) pentru consumul de conținut din bibliotecile digitale. Deși prevăzută cu multe soluții pentru a se adapta la stilul de viață al utilizatorilor, tableta rămâne la fel de subțire (3.7mm) și ușoară (950 de grame).

Noua YOGA Tablet 2 Pro este echipată cu cel mai nou procesor Intel® Atom™ din a patra generație, pentru a asigura o rulare fluentă a conținutului multimedia, inclusiv în condiții de multitasking. De asemenea, pentru fotografii perfecte, tableta are o cameră de 8 MP și spațiu de stocare de la 32GB la 64 GB, pe suport Micro SD. Cu autonomia de 15 ore și tehnologie 4G3 opțională, utilizatorii pot rămâne mobili aproape non stop. Tableta este echipată cu software conceput special pentru utilizatorii extrem de ocupați. Aplicația Brewster pre-încărcată pe tabletă administrează toate contactele diverselor aplicații și le integrează într-o singură agendă, eliminând duplicatele și adăugând chiar imagini la contacte.
“ YOGA Tablet 2 Pro este rezultatul unuia din cele mai complexe eforturi de cercetare și feedback pe care le-am făcut până acum. Ashton a fost alături de noi în fiecare moment,” a declarat Jeff Meredith, vicepreședinte, Mobile Business Group, Lenovo. “Astfel, am păstrat cele mai bune caracteristici ale tabletei YOGA originale – modurile de folosire și autonomia mare, dar am ridicat ștacheta cu ajutorul noilor tehnologii precum proiectorul, care schimbă felul în care folosim tabletele.”

“Viziunea noastră a fost să creăm cea mai bună tabletă de pe piață,” a declarat Ashton Kutcher, inginer de produs, Lenovo. ” YOGA Tablet 2 Pro are cel mai bun sunet, o cameră și un monitor extraordinare. Un nou mod de utilizare, un proiector și un procesor de top. Cred așadar că am creat cea mai performantă tabletă. Abia aștept să o văd pusă la treabă.”

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) a anunţat astăzi extinderea cunoscutei sale linii de tablete YOGA cu noua YOGA Tablet 2. Consumatorii pot acum pentru prima dată să aleagă modele cu Windows, disponibile la dimensiunile de 8 și 10 inci. Lenovo oferă, de asemenea, noi modele cu Android de 8 și 10 inci, precum și noua YOGA Tablet 2 Pro de 13 inch.

Cu și mai multe caracteristici care se adaptează la utilizatori, cum ar fi noul mod de poziționare Suspendat (Hang) şi picior de susținere îmbunătăţit, aceste tablete le oferă consumatorilor o nouă modalitate de a face lucrurile pe care le iubesc. Proiectat pentru stilul de viaţă mobil şi digital al prezentului, ele dispun de sisteme audio captivante, camere video de înaltă rezoluție, procesoare Intel ® Atom ™ și WiFi dual band, cu conectivitate 4G1 opțională susţinută de modemul 7160 Intel XMMTM.

O nouă modalitate de a face mai multe
Noua tabletă YOGA 2 se concentrează pe tehnologia care se adaptează la utilizatori, făcând utilizarea intuitivă şi distractivă. Subţire și uşoară din toate punctele de vedere, tableta oferă un nou nivel de flexibilitate, pornind de la noul mod de folosire Suspendat. Utilizatorii se pot bucura în continuare de cele trei moduri originale – Susținere, Inclinat și Ridicat – precum şi de un al patrulea mod – Suspendat – care le permite să atârne dispozitivul. Răspunzând la feedback-ul clienţilor, Lenovo îmbunătățit, de asemenea, piciorul de susținere în modul Stand, pentru o mai mare stabilitate la apăsarea pe ecranul multitouch cu 10 puncte de sensibilitate.

Suplimentar față de designul receptiv al tabletei, specificaţiile sale de performanță au primit o îmbunătăţire. Un procesor Intel ® Atom ™ acceptă caracteristici îmbunătăţite de sunet şi cameră, compuse din difuzoarele frontale duble cu cinematografică tehnologie Dolby şi Wolfson® Master HiFi ™ pentru un sunet clar, și camera din spate de 8 MP. Tabletele au, de asemenea, un număr de caracteristici utile pentru conectivitate, precum WiFi dual band și portul micro USB OTG care le permite utilizatorilor să își încarce telefonul (necesită cablu separat). În plus, utilizatorii se pot bucura de o durată mai mare de viaţă a bateriei.

Design la alegere
Tableta YOGA 2 oferă 3 dimensiuni de ecran şi 2 sisteme de operare, astfel încât utilizatorii pot alege modelul care li se potriveşte. Pentru cei cărora le place familiaritatea şi productivitatea Windows, Lenovo oferă tableta YOGA 2 cu Windows în modele Ebony, de 8 şi 10 inci. Tabletele vin cu Microsoft Office 365 preîncărcat (abonament pe 1 an) şi, opţional, cu 4G pe modelul 10 inci1.

Pentru cei care preferă Android, Lenovo a creat tableta YOGA 2 de 8 şi 10 inci, precum şi noua tabletă YOGA 2 Pro de 13 inci, care rulează pe Android 4.4 Kit Kat în Platinum. Pentru a rămâne conectat oriunde, toate modelele Android oferă opțional 4G1. Aceste modele vin cu Lenovo Apps Premium care le permite utilizatorilor să partajeze, sincronizeze şi să protejeze informaţiile preţioase cu uşurinţă pe tableta lor. ShareIt oferă informații instantaneu între mai multe dispozitive fără costuri de rețea, iar SYNCit reface contactele, mesajele SMS şi jurnalele de apeluri.

Londra, 9 Octombrie 2014 –  Lenovo

Hits: 5

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: