Noua serie de televizoare Sony A8 4K HDR OLED este disponibilă în România

8 milioane de pixeli cu auto-iluminare ai panoului OLED în combinație cu tehnologii revoluționare de sunet și imagine oferă o experiență de vizionare de top

Sony a anunțat disponibilitatea în Europa a noilor televizoare A8 4K HDR OLED. Cu o serie de inovații de ultimă generație de la Sony în domeniul imaginii și sunetului, A8 oferă calitatea de top recunoscută a producătorului japonez.

Procesorul de imagine X1™ Ultimate este nucleul televizorului A8 – analizează cu precizie datele de imagine pentru a evidenția contrastul intens al panoului OLED cu negru pur, luminozitate maximă și imagini cu adevărat realiste. Televizoarele A8 încorporează și tehnologia Pixel Contrast Booster, ce îmbunătățește culoarea și contrastul din zonele luminoase, astfel încât utilizatorii se pot bucura de scene pline de nuanțe, de mai multă adâncime a culorii, texturi fine și de negrul pur pe care doar OLED-ul îl poate oferi.

De asemenea, pentru prima dată pe un televizor OLED Sony aduce tehnologia X-Motion Clarity™, ce asigură că și acțiunile rapide de pe ecran rămân clare și fluide. Imaginile în mișcare sunt controlate cu precizie pentru a reduce la minimum efectul de blur, astfel încât acestea să rămână clare, fără diminuarea luminozității în timpul scenelor de mare viteză.

Această prezentare necesită JavaScript.

Televizorul A8 continuă tradiția Sony de a oferi experiențe audio-vizuale cu adevărat imersive prin utilizarea tehnologiei Acoustic Surface Audio, care transformă ecranul televizorului într-un difuzor. Un actuator inovator se află în spatele ecranului și vibrează discret pentru a reda sunetele în așa fel încât acestea să fie emise din același loc în care se petrece acțiunea pe ecran – dialogul dintre personaje, zgomotul motorului unei mașini. Totul cu un design foarte subțire one slate, unde ecranul se întâlnește cu marginea îngustă a televizorului, pentru o experiență de vizionare imersivă, fără distrageri. Pentru un plus de profunzime, două subwoofere sunt integrate discret în spatele televizorului pentru a reproduce un sunet mai dinamic, cu bas plin – ideal pentru filme de acțiune și pentru muzică.

Noile televizoare A8 vor continua să livreze intenția creatorilor cu Netflix Calibrated Mode. Acest mod a fost creat special pentru ca utilizatorii să se poată bucura de serialele și filmele Netflix originale la calitate de studio, chiar la ei acasă. Cu Netflix Calibrated Mode, viziunea și intenția creatorilor sunt păstrate cu fidelitate. Mai mult, televizoarele A8 încorporează tehnologia IMAX® Enhanced™, ce îndeplinește standardele înalte de culoare, contrast, claritate și sunet, permițându-le utilizatorilor să se bucure de o experiență de divertisment IMAX complet imersivă chiar acasă și să profite la maximum de conținutul video IMAX Enhanced.

Noile televizoare A8 4K HDR OLED de la Sony beneficiază și de Ambient Optimization (Optimizare Ambientală), o nouă tehnologie care optimizează imaginile și calitatea sunetului în orice mediu. Va ajusta automat luminozitatea imaginii în funcție de lumina ambientală din cameră, crescând luminozitatea în camerele cu multă lumină și scăzând-o în camerele întunecate, astfel încât să ofere imagini perfecte. De asemenea, poate detecta obiecte din cameră, precum draperii sau mobilă care pot absorbi sau reflecta sunetul, modificând acustica astfel încât sunetul să nu fie compromis.

Noua gama de televizoare A8 are încorporat Android TV™ cu Google Assistant[1], Google Play Store și Chromecast, care oferă acces facil la conținut, servicii și dispozitive prin această platformă complexă. Meniurile Sony pentru interfața de utilizare și control vocal sunt îmbunătățite pentru o utilizare zilnică mai ușoară. Cu dispozitivele care includ Google Assistant[2] și Amazon Alexa[3], utilizatorii pot reda și controla videoclipuri de pe YouTube cu Google Home sau pot schimba canalul sau volumul, prin dispozitivele cu Amazon Alexa. Utilizatorii de Apple® AirPlay® 2 pot difuza filme, muzică, jocuri și poze către televizor direct de pe dispozitivele iPhone®, iPad® sau Mac®. Tehnologia Apple HomeKit™ oferă o cale ușoară și sigură pentru ca utilizatorii să controleze televizoarele cu ajutorul dispozitivelor iPhone®, iPad® sau Mac®[4].

Preț și disponibilitate

Modelele de televizioare A8 4K HDR OLED sunt disponibile în România începând din luna mai, cu prețuri începând de la 10999 RON. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.sony.ro

[1] Disponibilitatea funcționalităților depinde de țară și de disponibilitatea produselor compatibile.

[2] Dispozitivul Google Home (vândut separat) compatibil cu dispozitivele Sony Android TV. Necesită conectarea dispozitivelor compatibile la aceeași rețea wireless de acasă. Descarcă aplicația Google Home din iPhone App Store sau Google Play. Se supune termenilor și condițiilor unor aplicații terțe. Utilizatorul trebuie să conecteze dispozitivele compatibile pentru a controla operațiunea. Odată descărcată, funcționalitatea Google Home poate fi conectată la dispozitivul Sony pentru a accesa funcția de control vocal.

[3] Dispozitivele Amazon Alexa (vândute separat) compatibile cu dispozitivele Sony Android TV. Este necesar un cont Amazon. Abonamente pot fi necesare pentru a accesa anumite tipuri de conținut.Sony TV și dispozitivele Alexa necesită conexiune la Internet. Amazon, Echo, Alexa și toate logo-urile conexe sunt mărci înregistrate ale Amazon.com, Inc. Sau ale afiliaților.

[4] Funcționalitățile Apple® AirPlay® 2 și HomeKit™ vor fi disponibile pentru FY19 modelele Z9F, A9F, Z9G, A9G, X950G și X850G (85”, 75”, 65” și 55”) și pentru FY20 modelele Z8H, A9S, A8H, X950H, X900H. Funcționalitățile AirPlay 2 și HomeKit necesită un dispozitiv cu iOS cu versiunea 12.3 sau mai mult sau un Mac cu macOS 10.14.5. Apple, AirPlay, HomeKit, iPhone, iPad, Mac și macOS sunt marcă înregistrată Apple Inc., înregistrate în SUA sau alte țări. Este necesar update de firmware prin intermediul unei rețele.

Hits: 40

%d blogeri au apreciat: