Noua Functie PartyUp poate conecta rapid peste 50 de boxe Ultimate Ears

In urmă cu trei ani, Ultimate Ears a introdus pe piață posibilitatea de împerechere a mai multor boxe Bluetooth utilizatorilor din întreaga lume.
Acum, Ultimate Ears este singurul producător de boxe wireless Bluetooth care îți dă posibilitatea împerecherii unui număr de peste 50 de boxe, pentru a crea momente unice în excursiile de familie sau weekendurile petrecute alături de prieteni. Și, prin aplicația reconfigurată, chiar dacă un utilizator va încerca să împerecheze doar două boxe, această conexiune se va face mult mai rapid.

image002 PartyUp_3

Ultimate Ears anunță astăzi o nouă funcție a aplicației care permite conectarea wireless a unui număr de peste 50 de boxe UE în doar câteva secunde. Din curtea casei și până pe plajă, ceritificarea IPX7 (rezistența la apă) a boxelor Ultimate Ears cât și conexiunea sigură și durabilă Bluetooth permit utilizatorilor să petreacă oriunde. Prin adăugarea funcției PartyUp, oricine poate crea o rețea mixtă de boxe UE BOOM, UE BOOM 2 și UE MEGABOOM, pentru a se bucura de muzică acolo unde orice alt sistem audio nu poate ajunge.

 

Newark, California — 4 Octombrie, 2016 — Ultimate Ears

Hits: 15

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: