Noua cameră web Logitech C922 Pro Stream

Logitech anunță cea mai nouă cameră web din portofoliul său – Logitech® C922 Pro Stream Webcam. Concepută pentru a satisface nevoile streamerilor, C922 Pro Stream Webcam permite o redare și înregistrare video plină de viață, la o calitate de 1080p HD, 30 de cadre pe secundă (fps) sau 720p la 60fps. Una dintrec aracteristicile acestei camere web este un software de modifcare dinamică a fundalului de la Personify, plus o licență premium de înregistrare și stream valabilă trei luni de la XSplit. Camera web C922 Pro Stream vine echipată cu un trepied de masă cu un cap cu montură pivotantă ce permite reglarea camerei la un unghi cât mai bun atunci când trebuie să filmeze.

IMG_8626

“Platformele video sociale precum Twitch pur și simplu au explodat în ultimii ani de zile, și cu un număr de peste 2 milioane de streameri în această rețea modul în care noua generație de jucători se joacă și învață despre jocuri s-a schimbat pentru totdeauna. Prin intermediul C922 Pro Stream webcam vom duce la un nou nivel difuzarea (gamecasting) și streaming-ul video al jocurilor video, astfel încât orice utilizator să poată difuza cu ușurință sesiunile sale de gaming ca un profesionist” a declarat Guillame Bourelly portfolio și product manager – camere web de la Logitech.

Această prezentare necesită JavaScript.

Prin intermediul C922 Pro Stream webcam difuzarea poate fi făcută la 60 fps ceoferă o mișcare mai fluidă, astfel încât fiecare detaliu al jocului  prezent să fie urmărit de către membrii comunităților oricărui vlogger și gamer la viteza sa inițială. De asemenea, camera web prezintă o caracteristică de înlocuire dinamică a fundalului ce utilizează recunoașterea inteligentă a formelor și care permite recunoașterea mult mai ușoara a subiectului față de fundal fără să mai fie nevoie de utilizarea unui ecran verde de tip chroma wall. Această caracteristică facilitează utilizatorilor suprapunerea imaginii personale pe un fundal care poate reda chiar jocul despre care se vorbește în acel moment prin intermediul aplicațiilor dedicate precum OBS șiXSplit.

Logitech a lucrat îndeaproape cu cea mai mare companie de software de streaming a jocurilor, XSplit, pentru a integra aplicațiile cunoscute de redare video și alte setări predefinite pe modelul C922 pentru a oferi cea mai buna experiență utilizatorilor săi. Camera web C922 vine la pachet cu o licență premium XSplit valabilă trei luni, care include acces complet la instrumentele profesionale care includ XSplit Broadcaster cât și XSplit Gamecast era astfel încât utilizatorii să poată difuza orice doresc imediat cum scot produsul din cutie.

Newark, California și Lausanne, Elveția — 30 septembrie, 2016

Hits: 30

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: