Norton Antivirus 2014 in oferta Romtelecom și COSMOTE România

Din 31 martie, clienții noi ai Romtelecom care decid să achiziționeze un pachet de servicii ce conține și internet pot alege să beneficieze si de Norton Antivirus gratuit în primele 2 luni, facturat ulterior cu 0,62 euro/lună TVA inclus. Oferta este valabilă și pentru clienții existenți, în limita unor termeni și condiții.

12

“Această ofertă este menită să crească gradul de conștentizare pentru necesitatea folosirii unui produs de securitate, dar și să sporească numărul utilizatorilor protejați împotriva atacurilor informatice. Totodată, vine în contextul creșterii exponențiale a amenințărilor cibernetice din mediul online. Astfel, Romtelecom vine cu cel mai avantajos preț pentru achiziția de software antivirus, dar și cu un brand de încredere, Norton Antivirus – cel mai cunoscut antivirus la nivel european”, a declarat Roxana Baiaș, Director Managementul Segmentelor și al Ofertelor Comerciale Romtelecom și COSMOTE România.

În cadrul acestei oferte promoționale, în primele 2 luni de contract, Norton Antivirus este disponibil gratuit pentru clienții noi care aleg un pachet de conține servicii de internet. Oferta este accesibilă și pentru clienții existenți de internet, care fac o modificare în pachetul de servicii de la Romtelecom. Clienții pot renunța oricând la acest beneficiu, apelând TELVERDE 0800 800 445, numărul 1930 (Asistență clienți) gratuit în rețeaua Romtelcom sau solicitând personal dezactivarea, în orice magazin Romtelecom. După primele 2 luni ale ofertei promoționale, tariful pentru Antivirus este 0,62 euro/lună, TVA inclus. Atât pachetele cu internet, cât și Norton Antivirus sunt disponibile pentru achiziție și separat.

Hits: 34

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: