Nokia 110 4G. Tehnologie mai accesibilă ce ridică ștacheta de design pentru telefoanele clasice

Calitatea de construcție dorită, cu un aspect elegant și modern

  • Love it: Conectivitate 4G pregatita pentru viitor cu apeluri VoLTE HD[i] pentru o calitate remarcabila
  • Trust it: Plăcut în interior și în exterior, Nokia 110 4G accessibilizează tehnologia cu meniuri imbunatatite si funcție text-to-speech[ii]
  • Keep it: Calitatea superioară în industrie a telefoanelor Nokia cu un design modern și reînnoit

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță astăzi noul Nokia 110 4G. Acest telefon cu funcție 4G, pregătit pentru viitor, îmbină calitatea excelentă ce caracterizează telefoanele Nokia cu o nouă construcție elegantă și modernă.

Conceput să fie ușor de utilizat și disponibil într-o formă nouă și modernă, Nokia 110 4G este dotat cu caracteristici deosebite. Cu conectivitate 4G, apeluri vocale HD, meniuri îmbunătățite și o suită de aplicații și jocuri, Nokia 110 4G impune un nou standard pieței telefoanelor clasice.

„Nokia 110 4G este despre accesibilitate, un terminal pe care clienții îl vor iubi, pe care se vor putea baza și pe care vor dori să îl păstreze. Moștenirea noastră nordică își spune cuvântul în ceea ce privește design-ul, în timp ce procesul nostru de fabricație recunoscut universal a dat naștere unui telefon cu caracteristici care îl ajută să se evidențieze din mulțime, și cu o durabilitate pe măsură. Am reușit să comprimăm o serie de funcții deosebite într-un telefon disponibil la un preț atât de accesibil pentru ca oricine să poată rămâne conectat, indiferent de bugetul disponibil. În timp ce vechile rețele mobile sunt eliminate treptat la nivel global, capabilitățile 4G ale noului Nokia 110 4G sunt soluția perfectă pentru a păstra legătura cu cei dragi”, a declarat Florian Seiche, CEO, HMD Global.

Calitate în care puteți avea încredere

Toate telefoanele Nokia sunt supuse unui set de teste de calitate și durabilitate neegalate în industrie, iar Nokia 110 4G nu este o excepție. Calitatea sa superioară de construcție încorporează o carcasă texturată, care este în același timp robustă și plăcută la vedere, pentru un finisaj premium. Acest telefon clasic oferă, de asemenea, o baterie puternică amovibilă de 1020 mAh, astfel că este gata să funcționeze ori de câte ori aveți nevoie. Nokia 110 4G este elementul de bază pentru un design superb, atât în interior, cât și în exterior.

Fii mai aproape de cei dragi

Nokia 110 4G, pregătit pentru viitor, ajută ca experiența de a fi conectat cu prietenii și familia să fie cu atât mai plăcută. Cu 4G VoLTE, conversațiile pot fi duse la nivelul următor cu apeluri vocale HD care dau impresia că vă aflați chiar lângă persoana cu care vorbiți. Indiferent cât de departe ați fi, Nokia 110 4G elimină distanța, astfel încât să nu pierdeți nimic.

Butonarea distracției

Divertismentul prin simpla atingere a unui buton se află la baza Nokia 110 4G. Cu o gamă largă de caracteristici, inclusiv jocuri clasice, precum mult-iubitul Șarpe, radio FM atât wireless cât și prin cablu, acces complet la internet, video și MP3 player și spațiu de stocare extensibil (până la 32 GB), acest telefon clasic este soluția dvs. unică pentru a atenua plictiseala.

Nu numai atât, dar prin aplicații ca English with Oxford, puteți să vă reîmprospătați memoria de cuvinte și expresii în engleză cu Nokia 110 4G. Camera principală QVGA face ca Nokia 110 4G să fie cel mai ieftin telefon Nokia 4G cu cameră.

Accesibilitate simplificată

Nokia 110 4G este despre accesibilitate; cu interfața de utilizare îmbunătățită, aveți opțiunea de meniuri mărite, ceea ce face navigarea și mai simplă. De asemenea, cu noua funcție de citire puteți transforma textul în vorbire, astfel încât Nokia 110 4G să poată citi ce faceți pentru a oferi ochilor dvs. o pauză de la ecran.

Uneltele accesibile, cum ar fi lanterna încorporată, sunt perfecte pentru iluminarea împrejurimilor atunci când aveți nevoie. Gama de aplicații Nokia 110 4G alungă plictiseala, iar caracteristicile sale transformă acest telefon într-un instrument multifuncțional.

Preț și disponibilitate

Nokia 110 4G este disponibil în România pe culoarea Negru cu prețul recomandat de 179 RON.

[i] Disponibilitatea efectivă a apelurilor VoLTE HD este condiționată de serviciile operatorilor și operatorilor locali.

[ii] Funcția de citire nu este disponibilă în toate limbile. Verificați disponibilitatea la https://www.nokia.com/phones/nokia-110-4g

Hits: 12

%d blogeri au apreciat: