Noile televizoare Sony LCD 4K HDR XH81, XH80 și X70 sunt disponibile în magazine

Noile televizoare Sony oferă o experiență audiovizuală de înaltă calitate, pe o varietate mare de ecrane de la 43” la 85”

 Sony anunță prețul și disponibilitatea televizoarelor LCD 4K HDR XH81, XH80 și X70, care au ajuns în magazinele marilor retaileri din România, oferindu-le utilizatorilor imaginea și sunetul de calitate marca Sony, dar și experiența de utilizare fără cusur.

Televizoarele 4K HDR Sony XH81 și XH80– pachet complet audio-vizual

Atât XH81 cât și XH80 sunt echipate cu procesorul 4K HDR X1™, ce folosește algoritmi avansați pentru a reduce zgomotul din imagine și pentru a afișa mai multe detalii. Cu un semnal 4K și mai clar, toate imaginile pe care utilizatorii le vor vedea pe acest ecran vor fi mai aproape de rezoluția 4K, în culori naturale și contrastante. Prin extinderea spectrului de culori, display-ul TRILUMINOS, alimentat de procesorul X1, reproduce mai multe culori decât un televizor convențional. Acesta analizează și prelucrează datele din fiecare imagine pentru a face culorile și mai naturale și precise, astfel încât imaginile sunt mai aproape de realitate ca niciodată. Modelele XH81 și XH80 sunt compatibile cu formatul Dolby Vision™ HDR, oferind imagini uimitoare cu zone bine iluminate și altele caracterizate de un negru profund și culori vibrante.

La capitolul sunet, noua boxă X-Balanced (pentru modelele de 55” și mai mari) permite redarea unui sunet de înaltă calitate, păstrând un design ultra-subțire, în timp ce compatibilitatea cu Dolby Atmos™ aduce experienței audio un plus de realism și o scenă de sunet mai mare.

Modelele XH81 și XH80 includ Android TV™ cu Google Assistant[1], Google Play Store și Chromecast încorporat, care oferă acces facil la conținut, servicii și dispozitive prin această platformă complexă. Meniurile Sony pentru interfața de utilizare și control vocal sunt îmbunătățite pentru o utilizare zilnică mai ușoară. Cu dispozitivele care includ Google Assistant[2], utilizatorii pot reda și controla videoclipuri de pe YouTube cu Google Home. Utilizatorii de Apple® AirPlay® 2 pot difuza filme, muzică, jocuri și poze către televizor direct de pe dispozitivele iPhone®, iPad® sau Mac®. Tehnologia Apple HomeKit™ oferă o cale ușoară și sigură pentru ca utilizatorii să controleze televizoarele cu ajutorul dispozitivelor iPhone®, iPad® sau Mac®[3].

Această prezentare necesită JavaScript.

Televizorul 4K HDR Sony X70 – smart și simplu de utilizat
Combinând culori vii și naturale cu o claritate extraordinară, un sunet pătrunzător și un design elegant din aluminiu, acest televizor inteligent 4K dă viață aplicațiilor esențiale de divertisment. Cu ajutorul tehnologiei 4K X-Reality™ PRO, imaginile sunt aduse cât mai aproape de calitatea 4K, cu o claritate remarcabilă și cu detalii îmbunătățite.

Modelul X70 oferă o experiență smart TV simplă și fluidă cu un browser de Internet încorporat și acces facil la aplicații precum YouTube și Netflix.

Preț și disponibilitate

Televizoarele XH81, XH80 și X70 TVs sunt disponibile acum în magazinele retailerilor, la prețuri începând de la 3499 lei.

Noile modele de televizoare Sony XH81, XH80 și X70. Caracteristici cheie

XH81 4K (modelele de 65”, 55”)

 • Procesorul 4K HDR X1™ reproduce imagini cu o profunzime mai mare, texturi și culori naturale cu tehnologia Object-based HDR remaster
 • Boxa X-Balanced, un nou difuzor care oferă un sunet clar într-un design subțire și compact (55” sau mai mare)
 • Compatibil cu Dolby Vision™ și Dolby Atmos™
 • Display-ul cu tehnologia TRILUMINOS™ reproduce în livingroom nuanțele subtile de culoare, lumină și tonuri de gri surprinse de lentilele camerelor video.
 • Stand metalic și margini înguste
 • Telecomandă premium din aluminiu
 • Funcționează cu boxe inteligente, inclusiv cu Google Home
 • Conectivitate ușoară cu majoritatea dispozitivelor, inclusiv Apple® AirPlay® 2, HomeKit™
 • Acces rapid la o gamă largă de conținut și servicii prin intermediul Android TV
 • Custom Mode, împreună cu celelalte moduri de vizionare calibrate de Sony oferă mai multe opțiuni de vizionare care să se potrivească perfect gusturilor utilizatorilor, păstrând în același timp intențiile creatorilor.

XH80 4K (modelele de 85”, 75”, 65”, 55”, 49” și 43”)

 • Procesorul 4K HDR X1™ reproduce mai multă profunzime, texturi și culori naturale cu tehnologia Object-based HDR remaster
 • Boxa X-Balanced, un nou difuzor care oferă un sunet clar într-un design subțire și compact (55” sau mai mare))
 • Compatibil cu Dolby Vision™ și Dolby Atmos™
 • Display-ul cu tehnologia TRILUMINOS™ reproduce în livingroom nuanțele subtile de culoare, lumină și tonuri de gri surprinse de lentilele camerelor video.
 • Stand metalic și margini înguste
 • Funcționează cu boxe inteligente, inclusiv cu Google Home
 • Conectivitate ușoară cu majoritatea dispozitivelor, inclusiv Apple® AirPlay® 2, HomeKit™
 • Acces rapid la o gamă largă de conținut și servicii prin intermediul Android TV
 • Custom Mode, împreună cu celelalte moduri de vizionare calibrate de Sony oferă mai multe opțiuni de vizionare care să se potrivească perfect gusturilor utilizatorilor, păstrând în același timp intențiile creatorilor.

X70 4K (modelele de 65”, 55”, 49” and 43”)

 • Tehnologia 4K X-Reality™ PRO îmbunătățește și redefinește fiecare imagine cât mai aproape de calitatea 4K și dezvăluie constant detalii și nuanțe rafinate.
 • Display-ul cu tehnologia TRILUMINOS™ reproduce în livingroom nuanțele subtile de culoare, lumină și tonuri de gri surprinse de lentilele camerelor video
 • Tehnologia ClearAudio+ personalizează sunetul pentru oferirea unei experiențe imersive și bogate, care înconjoară utilizatorii la fiecare vizionare. Aceștia se pot bucura de muzică, dar și de un dialog cu o claritate superioară, indiferent de tipul de program urmărit.
 • Browserul încorporat va ajuta utilizatorii să se bucure de seriale și filme de pe platformele populare de streaming cu acces instant printr-un singur click la Netflix și YouTube.
 • Custom Mode, împreună cu celelalte moduri de vizionare calibrate de Sony oferă mai multe opțiuni de vizionare care să se potrivească perfect gusturilor utilizatorilor, păstrând în același timp intențiile creatorilor

[1] Disponibilitatea funcționalității depinde de țară și de disponibilitatea produselor compatibile

[2] Dispozitivul Google Home (vândut separat) este compatibil cu televizoarele Android Sony. Necesită dispozitive compatibile conectate la aceeași rețea wireless locală. Descărcați aplicația Google Home din App Store sau Google Play. Aceasta este subiectul unor termeni și condiții ce aparțin unor terțe părți. Utilizatorii trebuie să conecteze dispozitivele compatibile pentru a controla procecsul. Odată ce descărcarea este completă, funcționalitatea Google Home poate fi conectată la dispozitivul Sony pentru accesarea funcțiilor de control vocal.

[3] Funcționalitățile Apple® AirPlay® 2 și HomeKit™ sunt disponibile pentru modelele ZF9, AF9, ZG9, AG9, XG95 și XG85 (85”, 75”, 65” and 55”) din anul fiscal FY19 și pentru modelele ZH8, A8, XH95, XH90, XH85, XH81 și XH80 din anul fiscal FY20. Funcționalitățile AirPlay 2 și HomeKit neccesită un dispozitiv iOS care rulează iOS 12.3 sau o versiune mai recentă ori un Mac ce rulează macOS 10.14.5. Apple, AirPlay, HomeKit, iPhone, iPad, Mac și macOS sunt mărci înregistrate ale Apple Inc., valabile în SUA, dar și în alte țări. Este necesar un update de firmware al rețelei.

Hits: 20

%d blogeri au apreciat: