Noile laptopuri Dell Inspiron şi desktop-ul all-in-one Inspiron 23

Dell a lansat noi laptopuri Inspiron şi desktop-ul all-in-one Inspiron 23

         Laptopurile Inspiron seria 7000 oferă cea mai bună experienţă Inspiron de până acum, fiind o combinaţie unică de materiale de înaltă calitate, design subţire şi elegant şi performanţă puternică

·         Laptopul Inspiron 11 seria 3000 este un ultraportabil cu autonomie excepţională şi design subţire, o alegere inteligentă şi accesibilă ca preţ

·         Inspiron 23, cel mai subţire sistem all-in-one de 23 de inci din lume, cu un design impresionant ce economiseşte spaţiu

Dell a anunţat extinderea portofoliului Inspiron cu o serie de noi laptopuri şi un PC all-in-one. Noile sisteme cu capabilităţi tactile oferă o gamă largă de opţiuni ce răspund necesităţilor variate de utilizare ale consumatorilor de astăzi, de la laptopurile premium Inspiron seria 7000 – cele mai subţiri şi mai puternice laptopuri Dell de până acum, la ultraportabilul Inspiron 11 seria 3000, cu design subţire şi o autonomie excepţională a bateriei ce ţine utilizatorii conectaţi, oriunde s-ar afla. Pentru cei care doresc un PC compact, care să economisească spaţiu, fără a sacrifica performanţa sau design-ul, desktop-ul all-in-one Inspiron 23 dispune de un suport cu braţ articulat şi ecran tactil capacitiv cu suport pentru atingere simultană cu 10 degete. Continuând tradiţia Inspiron de a livra tehnologie accesibilă, fiabilă şi uşor de folosit, noile produse din portfoliul Dell ridică ştacheta în domeniul computerelor personale cu design atrăgător şi preţ accesibil.

“Consumatorii de astăzi caută PC-uri fiabile şi uşor de utilizat, care le oferă toate capabilităţile de care au nevoie, într-un design subţire şi elegant,” a declarat Ray Wah, Vicepreşedinte, Dell Consumer PC Group. “Credem că este cea mai bună linie de laptopuri Inspiron de până acum şi suntem foarte mândri de valoarea sporită pe care o putem oferi clienţilor noştri.”

Inspiron seria 7000: design subţire şi performanţă puternică, pentru cea mai bună experienţă Inspiron

Laptopurile Inspiron seria 7000 oferă performanţă puternică într-un design subţire, premium. Design-ul din aluminiu forjat, cu finisaje fine, al seriei 7000 atrage privirile şi conferă siguranţă. Laptopurile Inspiron seria 7000 sunt echipate cu ecran tactil capacitiv pentru 10 degete, cu Corning Gorilla Glass NBT pentru durabilitate. Inspiron 14 şi 15 pot fi dotate opţional cu afişaje tactile Full HD, cu luminozitate de 300 de niţi, cu 97% mai mulţi pixeli decât rezoluţia HD şi unghiuri de vizualizare de 160 de grade, dublu faţă de opţiunea HD standard. Laptopurile Inspiron seria 7000 dispun de tastatură cu retroiluminare pentru utilizare optimă în condiţii de lumină slabă, fiind maximizate pentru eficienţă cu opţiuni de procesoare Intel Core i5 şi i7 din a 4-a generaţie (Haswell), precum şi opţiuni SSD (Inspiron 15 şi Inspiron 17) pentru a accelera timpul de pornire şi încărcarea aplicaţiilor.

Ideal pentru utilizatorii care sunt mereu în mişcare, Inspiron 14 oferă o autonomie a bateriei de până la 8 ore şi 52 de minute[i] şi are un design ultra-subţire, de doar 15,3mm, fiind cu 27% mai subţire decât predecesorul său, Inspiron 14z. Fiind combinaţia perfectă de portabilitate şi performanţă, Inspiron 15 are o grosime de doar 0,9 inci, un eran mare, de 15,6 inci şi oferă o durată de viaţă a bateriei de până la 7 ore şi 24 de minute[ii]. Cu un design subţire, de doar 1,1 inci, Inspiron 17 vine cu unitate optică şi capabilităţi tactile incluse, fiind un centru de divertisment ideal ce poate înlocui un desktop.

În linie cu angajamentul Dell pentru sustenabilitate, ambalajul laptopurilor Dell Inspiron seria 7000 conţine paie de grâu, care sunt adesea arse de fermieri după recoltarea culturilor. Prin folosirea de carton ondulat ce conţine 15% paie de grâu, Dell ajută consumatorii să îşi reducă amprenta de carbon şi sprijină creşterea unor industrii adiacente, menţinându-şi în acelaşi timp angajamentul faţă de mediu.   

Inspiron 11 3000 Series: design ultraportabil, comoditatea unui ecran tactil şi familiaritatea unei tastaturi

Dell Inspiron 11 seria 3000 este o alegere fiabilă şi ultraportabilă pentru cei care se află mereu în mişcare. Noul Inspiron 11 dispune de un ecran tactil capacitiv de 11,6 inci, pentru 10 degete şi microfoane dual array cu anulare a zgomotului. Având o grosime de doar 21,2mm, o greutate de pornire de 1,43 kg[iii] şi o autonomie a bateriei de până la 8 ore şi 20 de minute[iv], Inspiron 11 este ideal atât pentru divertisment cât şi pentru productivitate din mişcare.

Pentru a maximiza versatilitatea şi performanţa laptopurilor Inspiron, precum Inspiron 11 seria 3000 sau Inspiron 7000, Dell recomadă o gamă de accesorii esenţiale. Utilizatorii îşi pot proteja investiţia cu o husă sau un rucsac şi pot lua cu ei un mouse fără fir pentru navigare uşoară. Pentru a integra un laptop Inspiron într-un mediu desktop tradiţional, utilizatorii se pot conecta la un dock de productivitate Dell, un monitor şi tastatură şi mouse fără fir.

Inspiron 23, cel mai subţire PC all-in-one de 23 de inci din lume

Inspiron 23, cel mai nou produs din portofoliul de sisteme all-in-one al Dell, este un PC bogat în capabilităţi, cu un design superb, extrem de subţire. Având un ecran capacitiv Full HD, pentru 10 degete, Inspiron 23 dispune de un suport cu articulaţie pentru o interacţiune intuitivă cu Windows 8. Consumatorii pot înclina afişajul în diferite unghiuri pentru o experienţă tactilă optimă, chiar şi orizontal. Ideal pentru un birou sau o sufragerie, Inspiron 23 oferă o experienţă puternică şi plăcută, potrivindu-se uşor în orice spaţiu, datorită design-ului său subţire şi atractiv.

Comunicat de presa Dell

Hits: 0

One thought on “Noile laptopuri Dell Inspiron şi desktop-ul all-in-one Inspiron 23

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: