Noi PC-uri eSports și mainstream echipate cu cea de a 7-a generație de procesoare AMD Seria A disponibile la nivel global

AMD (NASDAQ: AMD) a anunțat astăzi disponibilitatea primelor sisteme OEM echipate cu procesoare desktop din a 7-a generatie AMD A-Series și placi de bază cu socket AM4 și suport DDR4. Configurații livrate initial de HP și Lenovo, dar ulterior și de alți producători, oferă procesare rapidă, gaming eSports cursiv si capabilități de streaming HD și UHD avansate, fiind echipate cu cele mai rapide memorii disponibile până astăzi pe o platformă AMD.

“Lansarea de astăzi destinată consumatorilor reprezintă un pas important pentru AMD pe două fronturi. În primul rând marchează o creștere semnificativă în performanțele de productivitate, streaming video și experiență de joc eSports căutate de utilizatori și livrate prin intermediul celei de a 7-a generații de procesoare AMD A-Series.În al doilea rând datorită faptului ca aceste configurații OEM includ noile platforme AM4, dovedind astfel nivelul de compatibilitate al ecosistemlui pentru viitoarele procesoare desktop “Summit Ridge” cu nuclee Zen,”a spus Kevin Lensing, Corporate VP și manager general Client Computing la AMD.

amd

Sistemele echipate cu procesoare 7th Generation AMD A-Series sunt productive, eficiente energetic și oferă experiențe imersive de joc, cu până la 4 nuclee “Excavator”. Procesoarele desktop 7th Generation AMD A-Series sunt disponibile în versiuni de 65-watt și 35-watt

Socketul AMD AM4 reprezintă o infrastructură unificată ce asigură compatibilitate între procesoarele actuale din a 7-a generatie AMD A-Series și viitoarele produse CPU cu performanțe ridicate AMD “Summit Ridge”. Platforma AM4 dispune de suport pentru memorii DDR4 și cele mai noi porturi pentru periferice, inclusiv PCIe® Gen 3, USB 3.1 Gen 2, NVMe, și SATA Express.

Despre AMD

AMD (NASDAQ: AMD) crează și integrează tehnologiice se regăsesc în milioane de dispositive inteligente, inclusive calculatoare personale, tablete, console de joc și servere cloud, cedefinesc o nouă eră a computerelor. Soluțiile AMD permit oamenilor de pretutindeni să beneficieze de tot potențialul dispozitivelor preferate și aplicațiilor pe care le utilizează.

SUNNYVALE, Calif. — Sept. 5, 2016— AMD

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: