Nicoleta Maican este noul Brand & Communication Manager al Telekom Mobile

Nicoleta Maican este noul Brand & Communication Manager al Telekom Romania Mobile Communications S.A., începând cu data de 1 noiembrie 2022. În acest rol, Nicoleta coordonează strategia și campaniile de comunicare ale brandului, cu misiunea de a asigura o comunicare clară și inovatoare în toate punctele de interacțiune ale clienților cu compania, pentru serviciile de telecomunicații oferite în spiritul promisiunii sale: Mobil așa cum vrei. Simplu și corect.

Nicoleta Maican are o experiență de peste 20 de ani în publicitate și comunicare, în agenții de publicitate precum McCann Erickson și în companii multinaționale. Nicoleta a absolvit Academia de Studii Economice din București și deține un master în Marketing și Comunicare la aceeași instituție.

“Îi urăm bun venit Nicoletei. Cu experiența ei vastă în domeniu, sunt sigură că ne va ajuta să ne îndeplinim promisiunea brandului nostru de «Mobil așa vrei. Simplu și corect», în mod creativ și… așa cum își doresc clienții noștri”, a declarat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer Telekom Mobile.

Views: 1

Lasă un răspuns