Next Level Racing® lansează revoluționarul cockpit F-GT Lite

MGT anunță disponibilitatea în România a modelului F-GT Lite de la Next Level Racing®, un cockpit-ul portabil perfect pentru pasionatul de simulatoare cu mașini.

F-GT Lite este un cockpit de curse versatil și portabil, echipat cu un design revoluționar aflat în curs de patentare, care permite utilizatorilor schimbarea rapidă a poziției de la Formula 1 la GT, rapid și ușor. Mai mult, acesta este conceput să fie pliabil, fiind uşor de transportat şi ideal pentru împătimiții de curse care își doresc o experiență autentică atât acasă, cât si la un Lan Party.

Anii de cercetare și dezvoltare, susținuți de testările și feedback-ul clienților, au dus la construcția unui produs unic pe piață. Articulațiile Next Level Racing® permit schimbarea rapida a unghiurilor de înclinație astfel încât să se adapteze ușor oricărui utilizator. Fiecare articulație poate rezista la o forță de 150 kg, iar datorită designului său și a construcției din oțel carbonic de înaltă calitate, utilizatorii au garanția că acest produs este durabil și rezistent.

“Am proiectat și conceput F-GT Lite, gândindu-ne la client în fiecare etapă a construcției. Știm că nu oricine are suficient spațiu pentru un cockpit de curse, așa că am construit produsul ținând cont de cei aflați în această situație” a declarat Hess Ghah, CEO Next Level Racing®. “Este scopul nostru să facem simulările de curse autentice cât mai accesibile pentru toată lumea, iar F-GT Lite este doar unul dintre modurile prin care facem acest lucru” a mai adăugat acesta.

F-GT Lite este construit la același nivel de calitate și compatibilitate la care fanii Next Level Racing® au ajuns să se aștepte. Astfel, pe lângă un preț accesibil, noul produs oferă un suport solid pentru toate volanele, pedalele și schimbătoarele de viteze disponibile pe piață.

F-GT Lite dispune de o gamă completă de reglaje ale unghiurilor de înclinare, ce ajută utilizatorul să găsească ușor poziția optimă. În același timp, materialul textile ventilat, inserțiile laterale moi și inserția de piele Alcantara din care este făcut simulatorul, maximizează confortul utilizatorului și oferă o experiență de joc plăcută.

F-GT Lite de la Next Level Racing® este disponibil în România prin MGT și partenerii autorizați.

Oferte disponibile:

Emag – https://www.emag.ro/cockpit-portabil-racing-simulator-f-gt-lite-next-level-racing-nlr-s015/pd/D2ZMFBMBM/

PC Garage – https://www.pcgarage.ro/scaune-gaming/next-level-racing/f-gt-lite-simulator-cockpit/

Despre Next Level Racing®

Fondat în 2009, Next Level Racing® este liderul mondial al industriei simulatoarelor de curse

Obiectivul clar al acestui brand premiat constă în inovație și calitate, pentru a satisfice exigențele pasionaților de gaming și de simulări de curse. Next Level Racing® continuă să conducă piața cu modele și tehnologii inovatoare. Pe lângă faptul că este o prezență puternică în industria de jocuri mondiale, Next Level Racing® este, de asemenea, licențiat oficial PlayStation® și partener oficial de vânzări globale cu Thrustmaster®.

Ca și companie, Next Level Racing® se mândrește cu faptul că provocă constant industria cu produse de talie mondială și cu o echipa globală pasionată și inovatoare, care continua să depășească limitele.

Gama de produse Next Level Racing® este vândută în peste 40 de țări și stocată de principalii comercianți din întreaga lume.

Pentru mai multe informații depre produsele Next Level Racing®, accesați www.nextlevelracing.com/

București, România — MGT

Hits: 19

%d blogeri au apreciat: