„Naraka: Bladepoint” sosește pe GeForce NOW

„Hello Neighbor”, printre cele 11 jocuri noi care vor fi disponibile în această săptămână, plus DLC-ul „Assassin’s Creed Valhalla”

Link: https://blogs.nvidia.com/blog/2021/08/12/geforce-now-thursday-august-12/

E timpul pentru o nouă săptămână plină de jocuri spectaculoase.

Dacă este joi, e Joia GFN și avem pentru voi încă un anunț interesant: noul battle royale NARAKA: BLADEPOINT, dar și franciza Hello Neighbor vor fi disponibile începând de astăzi pe platformă. Acestea sunt doar două dintre cele 11 jocuri spectaculoase care vor fi adăugate pe GeForce Now săptămâna aceasta. Mai mult, și cel mai nou DLC Assassin’s Creed Valhalla va fi disponibil în cloud.

Jocuri PC, cu adevărata putere a unui computer

Experiența GeForce NOW înseamnă să ai acces la versiunile reale ale jocurilor pentru PC. Și există mai mult de 1000 de titluri de PC pe care le poți accesa în cloud, fiind adăugate din ce în ce mai multe în fiecare săptămână. Acest lucru înseamn și că te vei putea bucura de toate aceste titluri pe dispozitive cu putere mai mică, precum PC-uri mai puțin performante, Mac-uri, Chromebook-uri, SHIELD TV sau dispozitive mobile cu Android și iOS, prin puterea cloud-ului.

Membrii pot acum să încerce jocuri noi și spectaculoase, precum NARAKA: BLADEPOINT pe orice dispozitiv compatibil GeForce NOW, la un nivel de performanță GeForce.

Melee întâlnește genul battle royale

Numai unul poate rămâne în picioare. Jocul de tip battle royale NARAKA:BLADEPOINT se lansează astăzi și poate fi accesat în platforma GeForce NOW.

60 de jucători, eroi din întreaga lume, se vor întâlni pe insula Morus – iar unul va ieși victorios. Jucătorii pot explora lumea vastă și interactivă și pot experimenta un gameplay unic, îmbunătățit de experiența de parkour, pentru o aventură în jungla urbană. Aceștia pot învăța și cum să folosească mai bine caracteristicile unice ale fiecărui personaj, dintr-o gamă largă cu abilități puternice, bucurându-se și de un arsenal vast de arme melee și arme de luptă, dar și de adrenalina de a spulbera proiectilele și săgețile care invadează câmpul de luptă.

E rândul tău să faci mișcarea decisivă. Începe asaltul asupra inamicilor cu un cârlig de luptă care poate fi folosit împotriva oricui, oriunde, dar și pentru a distruge obstacolele și a ajunge la țintele propuse. Prinde-i pe dușmani într-o ambuscadă, ascunde-te în întuneric și așteaptă momentul potrivit pentru atacul nimicitor frontal sau folosește-te de atacuri strategice melee. Evadează din luptele mai puțin favorabile cu o manevră specială și joacă în felul tău pentru a obține victoria.

Datorită puterii GeForce din cloud, gamerii se pot lupta la cel mai mare potențial și în alte jocuri online multiplayer precum NARAKA: BLADEPOINT.

Această prezentare necesită JavaScript.

„E grozav să știm că, prin intermediul GeForce NOW, gamerii care folosesc hardware cu putere mai mică se pot bucura de uimitoarea lume NARAKA”, a spus Ray Kuan, lead producer NARAKA: BLADEPOINT. „Ne bucurăm că și mai mulți gameri vor putea intra pe câmpul de luptă și se vor putea bucura de noua generație de jocuri battle royale la calitate de PC, pe toate dispozitivele”.

Devino ultimul luptător care rămâne în picioare și află adevărul despre lumea NARAKA și despre bătăliile sale nesfârșite, săptămâna aceasta, pe GeForce NOW.

Jocurile săptămânii

Astăzi, joia GFN aduce 11 noi titluri disponibile pe platforma GeForce NOW, inclusiv franciza horror stealth Hello Neighbor.

Ce ascunde vecinul tău? Membrii pot afla adevărul și se pot bucura de Hello Neighbor, o poveste plină de suspans în care te strecori în casa vecinului tău virtual pentru a afla ce secrete oribile ascunde în pivniță. Nu te face prea comod – The Neighbor va învăța din fiecare mișcare pe care o faci și va lăsa pe traseu surprize cât se poate de neașteptate.

Te poți bucura, de asemenea, și de prequel-ul dramatic Hello Neighbor: Hide and Seek, urmărind povestea tragică a pierderii unui membru al familiei, în timp te joci de-a v-ați ascunselea și ajungi la momentul în care a început totul.

Lista completă a jocurilor care vor fi disponibile începând de săptămâna aceasta, mai jos:

Nu în ultimul rând, membrii vor putea explora un oraș faimos, jucând noul DLC Assassin’s Creed Valhalla: The Siege of Paris, disponibil pe GeForce NOW începând de astăzi.

Hits: 12

%d blogeri au apreciat: