MSI primește două premii iF DESIGN 2024

Monitorul de gaming de 34” și cooler-ul CORELIQUID seria E au uimit juriul

Au sosit rezultatele pentru premiul iF DESIGN AWARD 2024! În acest an, MSI ia acasă premiile cu monitorul curbat de gaming MAG 341CQP QD-OLED și cu cooler-ul MAG CORELIQUID din seria E, în categoria Gaming/VR/AR.

“MSI este onorată să fie recunoscută de prestigiosul iF DESIGN AWARD. În calitate de lider la nivel mondial în materie de PC-uri de gaming și AI, MSI a depus eforturi substanțiale în proiectarea produselor. Credem că designul ar putea avea un impact semnificativ la nivel mondial și vom continua să oferim utilizatorilor cele mai noi și mai inovatoare dispozitive.” a declarat Sam Chern, vicepreședinte de marketing MSI.

Monitor de gaming MSI MAG 341CQP QD-OLED

Echipat cu tehnologia Quantum Dot și cu un panou OLED de ultimă generație, MAG 341CQP QD-OLED dispune de o rezoluție UWQHD de 3440×1440, o rată de refresh de 175 Hz și un timp de răspuns ultra-rapid de 0,03 ms (GtG), oferind jucătorilor o experiență de joc fluidă și fără întreruperi. În plus, panoul monitorului este certificat VESA ClearMR 9000 și DisplayHDRTM TrueBlack 400, care promite culori vibrante și atenuează neclaritățile de mișcare.

Prin utilizarea unui strat dinamic de tehnologie Quantum Dot, acesta poate crea o acoperire de 99,3% a spațiului de culoare DCI-P3. În plus, soluția MSI OLED Care 2.0 oferă o serie de mecanisme de optimizare a protecției ecranului și reduce semnificativ șansele de arsură OLED.

Cooler procesor MSI MAG CORELIQUID seria E

Seria MAG CORELIQUID E se mândrește cu o bază de cupru mărită și mai multe microcanale pentru a îmblânzi chiar și cele mai exigente procesoare de pe piață, fără a genera zgomot excesiv. Un capac de waterblock rotativ la 270 de grade vă permite să montați placa rece în orice orientare. În plus, software-ul MSI Center este cu adevărat util atunci când modificați setările pompei sau ventilatorului radiatorului, precum și atunci când schimbați iluminarea ventilatorului ARGB. Seria MAG CORELIQUID E este disponibilă în dimensiuni de 240mm (E240) și 360mm (E360), împreună cu edițiile de culoare alb și negru.

Views: 0

Lasă un răspuns