Mouseul TRUST GRAPHIN GXT 960 – review

In portofoliul de testing din cate imi aduc aminte nu am avut niciodata un astfel de mouse. Si de aceea atunci cand a sosit parca nu ma mai saturam sa-l pun jos. Care sa fie explicatia? Este o explicatie pe care o intalnesti la partidele de pingpong, atunci cand dai de un adversar valoros si parca simti ca trebuie sa folosesti o paleta de pingpong mai usoara si mai rapida. Poate nu este o explicatie pe gustul tuturor, dar atunci cand esti gamer un astfel de mouse precum cel primit de mine in teste TRUST GRAPHIN GXT 960 iti va schimba optica si modalitatea de exprimare. Pentru ca iti vei da seama ca intotdeauna se poate mai bine.

Trust Gaming GXT 960 Graphin este usor, rapid si are un polling rate de pana la 1000Hz. Este durabil, foloseste placute de alunecare cu frecare foarte scazuta pentru o miscare lina si are o identitate unica datorita iluminarii RGB. GXT 960 Graphin cantareste doar 74 de grame, datorita carcasei invelite, stil fagure. Rezolutia reglabila de pana la 10.000 DPI si placutele de alunecare cu frecare ultra-scazuta, veti avea avantajul necesar asupra adversarilor. GXT 960 Graphin este optiunea mai ieftina, cu o carcasa usoara in forma de fagure, este putin probabil sa aveti dureri de brat cu GXT 960, dar jucatorii seriosi pot prefera ceva mai multa greutate si control, deoarece Graphin este extrem de fin la atingere.

Mouseul soseste la fel de usor intr-o cutie cu specificatii inscrise avand in interior mouseul si manualul de prezentare / utilizare.

Pe langa toate facilitatile ce tin de o utilizare foarte usoara, mouseul RGB cu 6 butoane arata si o estetica extrem de atragatoare.

Carcasa din plastic de dimensiuni: 63 X 40 X 126 mm este de culoare neagra mata. Mouse-ul sta bine in mana, iar tastele degetului mare sunt usor accesibile. Designul tip fagure de miere economiseste foarte mult, astfel incat GXT 960 devine subtire si usor. Logo-ul Trust GXT tiparit sub tastele degetului mare arata foarte simplu si discret. Cand mouse-ul este pornit, iluminarea RGB straluceste prin faguri si il face un adevarat ochi de albina. Senzorul se simte foarte precis si datorita placutelor de alunecare mouse-ul poate fi mutat cu usurinta. Cablul impletit face o impresie buna și, dupa cateva trageri si indoiri, cablul revine la starea initiala.

Pentru a beneficia la maximum mouseul de gaming Trust, va trebui sa descarcati software-ul de gestionare Trust. Acest lucru va ofera acces complet la personalizarea butoanelor RGB si degetul mare pentru a-l face sa fie mai potrivit. Din fericire, este o configurare usoara. O eticheta este inclusa cu un link direct la pagina de descarcare, facand configurarea rapida. Software-ul Trust se afla ca o pictograma in bara de activitati, permitandu-va sa accesati rapid si sa modificati setarile. Ofera acces rapid la culorile RGB, actiunile butonului mouse-ului si sensibilitatea.

Daca doriti sa aveti setari diferite: una pentru jocuri, alta pentru serviciu, le puteti salva in sectiunea Optiuni profil. Acestea pot fi importate sau exportate, permitandu-va sa luati setarile pe alte computere. In general, software-ul de control Trust este simplu si usor de utilizat. Configurarea va dura cateva minute, oferindu-va un control complet asupra modului in care arata, actioneaza si raspunde mouse-ul.

Suprapunerea software-ului este foarte clar aranjata. In partea stanga gasiti tastele individuale, care pot fi atribuite individual. Pentru jucatori, functiile multimedia sau posibilitatea de a stoca o combinatie de taste sunt probabil mai interesante.

In partea dreapta puteti vedea patru meniuri. Primul este setarea DPI, in care poate fi setata o rezolutie de la 200 la 10.000 DPI. In ce nivel DPI va aflati in acest moment, mouse-ul va arata stralucind de doua ori in culoarea atribuita DPI. Puteti regla iluminarea, efecte precum Rainbow Wave sau Breathing, puteti regla si culorile statice individuale, sensibilitatea mouse-ului, viteza de derulare si rata de interogare. Toate setarile pot fi salvate in orice numar de profile si reamintite cu un singur clic.

Cu toate acestea nu purem sa trecem cu vederea niste parti mai putin bune cum ar fi expunerea la murdarire si bineinteles o curatare mai dificila in caz ca murdaria patrunde printre decupajele fagurelui. Desi este de mare efect, talpa perforata de acelasi fagure poate lasa accesul murdariei si al lichidelor catre partea electronica interioara, ceea ce nu pare a fi de bun augur, in cazul gamerilor mai neglijenti. Cu toate acestea veti beneficia de un mouse ultra-usor pentru jocuri, cu iluminare unica. Daca puteti trece cu vederea micile parti negative ce ar putea aparea in timpul utilizarii, veti fi cu siguranta multumiti de acest mouse.

Hits: 11

%d blogeri au apreciat: