Motorola prezintă noul moto g04, un smartphone accesibil cu design elegant

Motorola prezintă moto g04, cel mai nou membru al familiei moto g 2024. Cu un design elegant, un ecran captivant, funcții avansate ale camerei foto și performanțe puternice, moto g04 oferă un pachet convingător pentru utilizatorii care caută un dispozitiv accesibil, dar de calitate superioară.

Noul moto g04 este disponibil în România începând cu luna februarie la prețul recomandat de 549 RON, în culorile Sea Green, Concord Black și Sunrise Orange1, la partenerii Motorola, Altex și eMAG.

De la design până la funcțiile camerei foto alimentate de AI, moto g04 este pregătit să redefinească așteptările utilizatorilor de la un smartphone accesibil. Acesta este realizat cu meticulozitate din materiale de calitate superioară și dispune de o carcasă care conține și camera foto, alături de un cititor de amprente montat lateral pentru confortul utilizatorului.

Designul hidrofug2 asigură durabilitate și protecție împotriva vărsărilor sau stropilor, ceea ce face din moto g04 un adevărat companion pentru aventurile de zi cu zi.

Moto g04 are un ecran HD+ extra-luminos de 6,6″ și o rată de reîmprospătare de 90Hz3 pentru o derulare fără întreruperi. Fie că priviți ecranul în lumina puternică a soarelui sau noaptea, modul High Brightness și modul Night Light asigură o experiență de vizionare optimă. Iar Dolby Atmos® oferă un sunet bogat și multidimensional prin difuzor sau căști, ridicând astfel experiența audio la noi înălțimi.

Camera de 16 MP cu inteligență artificială de la moto g04 nu este un simplu obiectiv. Îmbunătățirile automate asigură fotografii pregătite pentru social media, iar capacitățile de focalizare rapidă garantează fotografii clare și detaliate. Funcțiile inteligente, precum HDR și modul Portret, aduc o notă profesională fotografiei, în timp ce funcția Face Retouch a camerei frontale îmbunătățește selfie-urile.

Utilizatorii se pot bucura de performanțe rapide cu funcția RAM Boost4 care transformă spațiul de stocare în RAM virtual, adăugând până la 4GB5/8GB6 de RAM virtual (după caz) ceea ce rezultă în lansări mai rapide ale aplicațiilor și la un multitasking mai fluid. Alimentat de un procesor octa-core, telefonul oferă experiențe fără cusur – de la chat-uri video la capabilități foto AI. Proiectat pentru o performanță constantă și fluidă în timpul diferitelor activități, moto g04 este un plus în lumea smartphone-urilor accesibile.

Despre Lenovo & Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 70 de miliarde de dolari SUA, care deservește clienți pe 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea și care alimentează (prin smartphone-uri și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și, împreună, creăm o societate digitală mai incluzivă, mai de încredere și mai durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută integral de Lenovo și este responsabilă de proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile de marcă Moto și Motorola. Pentru a aflat mai multe vizitează https://www.lenovo.com și citește cele mai noi știri pe StoryHub și Motorola Global Blog.

Visits: 0

Lasă un răspuns