Monitorul USB AOC E2251FWU…supliment pentru Laptopul tau

Sunt situatii particulare in care displayul Laptopului tau te nemultumeste in activitatile zilnice in acea parte care tine de vizualizarea unor imagini, pe care simti nevoia sa le observi mai in amanunt dar totusi in ansamblu, si tocmai ti-ar fi bun un 21.5 Inch LED Monitor.

Iata ca cei de la AOC au acoperit si aceasta situatie iar, pentru mine, care sunt un pasionat al fotografiei, chiar imi prinde bine un astfel de monitor la Laptop pentru a putea sa imi detaliez cat mai bine imaginile ce contin fotografii. AOC vine cu o solutie, un monitor cu conectare pe USB, si doar pe USB. Asta inseamna ca atat pentru alimentare cat si pentru semnalul video este folosit doar portul USB. AOC E2251Fw este de asemenea si cel mai mare panou de acest tip. Pe spatele monitorului avem doua mufe, una de USB si una de alimentare la 5 V. Cablul USB pentru conectare vine in pachet, alimentatorul nu. Cablul USB este unul de tip split, are doua mufe USB la capatul de conectare la PC pentru o alimentare constanta. Problema intervine aici in cazul laptopurilor de generatie noua, a ultrabook-urilor care in mod normal au doar doua porturi USB.

Cel mai recent monitor de buget, ultrasubțire cu LED-uri de la AOC E2251FWU dispune de un stand unic, care se transformă de la convențional la o fotografie cadru cu stil aparte.

Revoluționar E2251FWU are un corp de afișare radical subțire de  doar 10.6mm subțire, susținut de o carcasa electronica compacta cocoțata pe vârful unui suport elegant sub unghi. Suprafața din spate dispune de o matrice relief sub model de textură rafinata, în timp ce rama ecranului și baza o strălucire de negru lucios.

Corpul ecran poate fi ridicat departe de standul de sprijin, pentru a descoperi un suport mai scurt care separa marginea de jos a ecranului de restul direct pe suprafața de birou.

Lumina de fundal cu LED-uri generează un  raport de contrast 20,000,000:1 uluitor de dinamic, nu conține mercur toxic și permite economisirea substanțial de energie.

Specificatiile acestui monitor le puteti gasi aici.

Din punct de vedere al culorilor AOC E2251Fwu foloseste un panou TN, asadar nu ne putem astepta la o reproducere excelenta a acestora insa are un avantaj, imaginea este clara si curata. Nu exista pete de iluminare acest lucru datorandu-se iluminarii LED a acestuia.  Unghiurile de vizibilitate sunt destul de bune, 170 de grade pe orizontala si 160 de grade pe verticala.

Dupa ce am downloadat driverul de monitor, am cautat un program de testare monitoare asa cum se poate vedea si in imaginile de mai sus. Am fost foarte multumit de paleta de culori si de rezolutia avuta la dispozitie.

Problema mare cu acest monitor este legata de comenzi. Mai întâi de toate acestea sunt foarte inconsistente în răspunsul lor și ei sunt de tip capacitiv, nu există răspuns tactil deloc. Și cel mai rău dintre toate, comenzile de pe ecran sunt imense, mult prea multe meniuri pentru un monitor. Există controale de luminozitate, de configurare culoare, impuls imagine și acestea sunt doar controalele de imagine. Mi-ar fi mult mai degrabă butoane fizice cu luminozitate, contrast, culoare, claritate și, poate, temperatura de culoare, care poate fi într-un singur meniu. Daca nu esti o persoana preocupata de ajustari de imagine acest monitor nu iti va crea probleme.

Este de apreciat faptul ca pe conexiune USB poate afisa rezolutia corespunzatoare, este foarte subtire, este portabil avand o greutate foarte redusa, si este, probabil o optiune pentru cei care fac prezentari si nu vor sa poarte un proiector dupa ei.

De asemenea, poate fi considerat o optiune si pentru utilizatorii care doresc un monitor mai usor pe care sa il conecteze la un laptop in orice situatie extinzand diagonala displayului pe care il au la dispozitie.

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: