Monitorul PHILIPS 24E1N5300HE de 23,8 inchi cu rezolutie1920x1080/1 ms/HDMI/DisplayPort si camera web – review

Nu totdeauna exista spatii dedicate pentru lucrul remote de acasa. Si atunci alegem dimensiuni prea mari in spatiile inguste dintr-un apartament pentru a ne pastra spatiul vital cat mai aproape de necesitati. Ofera tot ce ti-ai putea dori de la un monitor. Usor de configurat, imagine clara si reglabil pentru inaltime si inclinare. Camera adecvata pentru apeluri video. Este un monitor de computer de 24 de inchi cu o camera web incorporata si difuzoare integrate. Philips 5000 24E1N5300HE are o rezolutie de 1080p, o rata de reimprospatare de 75 Hz si o camera web incorporata care accepta Windows Hello cu microfon cu anulare a zgomotului pentru o colaborare usoara si sigura, plus tehnologie USB Type-C pentru conectivitate fara probleme cu un singur cablu, si poate fi conectat atat la unitatea de desktop cat si ca un monitor secundar atunci cand lucram de pe un laptop. 

Solutiile Home Office si Professional sunt toate concepute cu gandul la confort, conectivitate, flexibilitate. Acesta este motivul pentru care portofoliul de monitoare Philips include o gama larga de tehnologii adaptive pentru o vizionare confortabila (oboseala ochilor este considerata o problema reala pentru 50% sau mai mult dintre utilizatorii de calculatoare), rezolutii ultra clare pentru productivitate si numeroase optiuni de conectivitate chiar si pentru cele mai exigente si complexe birouri, inclusiv solutii de andocare si tehnologie DaisyChaining. Mai exact, 24E1N5300HE are difuzoare duble de 5 W si un senzor de 5 MP care accepta Windows Hello. De asemenea, monitorul are un panou IPS de 23,8 inchi cu o lumina de fundal W-LED care iese la 1080p si 75 Hz cu un raport de aspect 16:9. Potrivit Philips, 24E1N5300HE ofera 300 nits de luminozitate maxima, cu un raport de contrast de 1.000:1, timpi de raspuns MPRT de 1 ms si acoperire a spatiului de culoare sRGB de 120,9%.

Fiecare monitor trece printr-o serie de teste pentru a determina cat de buna este calitatea imaginii sale. Aceasta include cat de precis afiseaza culorile, cate culori in general poate afisa si cat de uniforma este calitatea pe ecran. De asemenea, testam cat de reflectorizant este ecranul si cat de largi sunt unghiurile de vizualizare atunci cand privim imagini provocatoare cu tonuri mai intunecate. Certificarea EPEAT Climate+ pozitioneaza monitoarele Philips ca lideri al eforturilor de a produce electronice sustenabile. Procesul de certificare, supervizat de Consiliul Global al Electronicii (GEC), necesita respectarea unor criterii stricte care asigura faptul ca produsele sunt proiectate si fabricate cu o atentie deosebita acordata reducerii amprentei de carbon si atenuarii schimbarilor climatice. EPEAT Climate+ reuneste producatorii care au produse inregistrate EPEAT ce au obtinut desemnarea EPEAT Climate+.

Desigur monitorul soseste intr-un pachet foarte bine organizat, asa cum Philips ne obisnuieste de mult timp. Monitorul vine intr-o cutie maro cu destule informatii despre el. Cateva dintre caracteristicile principale cu care vine acest monitor sunt andocare USB-C si o rama ultra ingusta. Privind restul cutiei, veti afla mai multe dintre caracteristicile pe care Philip a considerat ca este important sa le mentioneze pe ambalaj. Aruncand o privire la tot ce vine in cutie si putem vedea baza, bratul monitorului si ecranul in sine. Exista, de asemenea, un mic sortiment de cabluri, inclusiv cabluri de alimentare, alimentator, HDMI, Display Port si USB. 

24E1N5300HE contine porturi DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 si USB 3.2 Gen1 Type-C, plus patru conexiuni USB 3.2 Type-A si o mufa pentru casti de 3,5 mm. Pentru referinta, portul USB Type-C al monitorului accepta USB Power Delivery 3.0 si modul DisplayPort Alt. Cu gestionarea inteligenta si flexibila a alimentarii, iti poti incarca direct dispozitivul compatibil. Conectorul USB-C subtire si reversibil permite conectarea usoara, printr-un singur cablu. Poti viziona continut video la rezolutie inalta si transfera date la viteze foarte mari, alimentandu-ti si incarcandu-ti in acelasi timp dispozitivul compatibil.

Baza ergonomica compacta este o baza pentru monitoare Philips usor de utilizat, care se rabateaza, pivoteaza si se regleaza pe inaltime, pentru a permite fiecarui utilizator sa fixeze monitorul in pozitia optima pentru a beneficia de confort si eficienta maxime. Poate fi, de asemenea, ajustat cu usurinta la unghiul de vizualizare preferat. Pentru a regla inaltimea, pur si simplu deplasati monitorul in sus sau in jos pana cand ajungeti la inaltimea dorita sau rotire sus-jos si incliatie dar nu ofera rotire pe laterale. Acest lucru este extrem de util din punct de vedere ergonomic si va fi, de asemenea, util pentru cand soarele straluceste putin prea mult, asa ca trebuie sa inclinati putin monitorul, astfel incat sa puteti vedea cu adevarat ce este pe el. Gestionarea cablurilor este un sistem care mentine spatiul de lucru ordonat prin organizarea cablurilor si a firelor necesare utilizarii unui dispozitiv de afisare.

Tasta de comutare meniu EasySelect, cu locatie discreta, iti permite sa faci reglaje rapide si simple ale setarilor monitorului din meniul afisajului de pe ecran.

O pereche de boxe stereo de calitate inalta integrate in monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile in partea inferioara, posterioara, in functie de model si design.

Navigarea prin meniurile EasySelect OSD este destul de este usor de folosit si intuitiv, asa ca sunt intotdeauna incantat sa vad butoanele fizice reale pe monitoare.

Am conectat monitorul Philips la desktop. Are o imagine clara si este conectat la o camera, difuzor si o conexiune suplimentara practica prin cablu USB C. Cu camera incorporata, recunoasterea faciala Windows 11 functioneaza perfect. De asemenea, este foarte bine ca monitorul este reglabil pe inaltime si poate fi reglat si pe verticala. Monitorul este optim cu calitatea imaginii si este, de asemenea, foarte versatil, incluzand camera web integrata si multe intrari audio/video si USB. Procesati intrarea USB-C daca puteti utiliza un singur cablu pentru a transporta semnalul video, semnalul camerei web si sursa de alimentare catre un computer portabil (astfel incat sursa de alimentare USB-C sa fie disponibila). Probabil datorita acestui numar mare de functii si pentru a va permite sa aveti suficienta putere pentru a incarca un notebook, sursa de alimentare nu vine cu cablul traditional pentru monitorul colegilor direct de la priza ci cu o sursa externa de alimentare discreta. dimensiuni ( circa 18 cm) care pe o parte are un cablu care se conecteaza la monitor.

Visits: 69

Lasă un răspuns