Monitoarele AOC I2272PWHUT și I2472PWHUT oferă business-urilor soluții interactive de comunicare cu angajații

Lansate anul trecut, modelele AOC, I2272PWHUT și I2472PWHUT și-au găsit rapid funcționalitatea atât în birourile utilizatorilor de acasă, cât și în cadrul micilor business-uri. Datorită ecranelor tactile, sensibile la atingere în zece puncte, modelele pot deveni adevărate aviziere virtuale, sau panouri de comandă interactive Full HD.

i2472Pwhut-BK_side_to_right_2_liquid_design

Parteneri de nădejde pentru business-urile mici

Ecranele tactile au început să devină soluții tot mai răspândite, inclusiv în cadrul business-urilor mici. Indiferent că este vorba de navigarea pe Internet, scrierea de email-uri sau rularea unor aplicații destinate afacerilor, utilizatorii se pot bucura de o experiență îmbunătățită cu ajutorul sistemului de operare Windows 8. Datorită sensibilității la atingere în zece puncte, monitorul permite utilizatorilor să controloze cu ambele mâini aplicațiile folosite, de la scrierea diferitelor documente business, la vizualizarea în detaliu a unor imagini de mari dimensiuni. Totodată, ecranele pot fi înclinate pentru o experiență tactilă optimă.

Fie că este vorba de un business în domeniul food service, bancar sau în învățământ, monitoarele AOC I2272PWHUT și I2472PWHUT oferă multiple benecifii și posibilități de utilizare, ce pot face interacțiunea cu clienții și cu angajații mai eficientă și chiar mai distractivă. De exemplu, amplasate în bucătăriile restaurantelor, monitoarele pot fi un real folos pentru angajați, care primesc comanda direct pe ecranul monitorului, prin intermediul unei aplicații dedicate. Totodată, prin eliminarea imprimantelor pentru comenzi și înlocuirea lor cu monitoare tactile, costurile pentru consumabile scad considerabil.

Și în birourile de turism monitoarele tactile își găsesc rapid întrebuințarea. Agenții de turism pot veni în întâmpinarea nevoii clienților de a cunoaște în prealabil locațiile pe care le vor vizita, prin intermediul unei hărți interactive. Astfel, aceștia pot viziona trasee sau monumente importante și se pot decide mai ușor asupra destinației de vacanță.

Specificații avansate

Echipate cu panouri IPS de înaltă calitate, monitoarele myTouch oferă unghiuri largi de vizualizare, de până la 178° și o luminozitate de 250 cd/m² pentru vizionarea optimă a imaginilor, indiferent de poziția utilizatorului față de acestea.

AOC I2272PWHUT și I2472PWHUT sunt echipate cu un set de difuzoare de înaltă calitate, cu o putere de 2 watti, o cameră frontală 720p şi un microfon integrat. Astfel, monitoarele pot deveni o soluție eficientă și pentru apeluri și conferințe video.

Cele două modele se bucură de opțiuni variate de conectivitate. Alături de intrarea D-Sub, sursele de semnal pot fi conectate și prin intermediul celor două porturi HDMI. Perifericele și celelalte gadgeturi pot fi conectate direct la monitor prin intermediul porturilor USB 3.0 și USB 2.0.

Bucureşti, 29 ianuarie 2015 – AOC

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: