Mio Technology şi MiVia™ susțin prima ediție a evenimentului sportiv MudRun by MiVia™ 2016

Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp împreună cu MiVia™ – noua marcă de ceasuri sport şi brăţări fitness a grupului MiTAC, ce se va lansa în noiembrie, sunt sponsorii principali ai primei ediții a evenimentului MudRun România by MiVia™.  Este vorba despre prima competiție sportivă de acest gen din România destinată persoanelor cu spirit liber, dornice să încerce experiențe noi.

FEU_MiVue528_Box_v1c

Produsele MiVia™ vor fi prezente pentru prima dată în România în cadrul evenimentului sportiv ce se va desfășura pe 15 octombrie, de la ora 10:00, în pădurea Snagov.

Evenimentul presupune parcurgerea unui traseu de 15 kilometri, cu 30 de obstacole. MudRun by MiVia™  nu este un eveniment obișnuit bazat pe întrecere, ci pe spiritul de echipă. Astfel, scopul MudRun by MiVia™  este ca fiecare participant să termine cursa în ritmul său și să trăiască o altfel de experiență.

“Suntem încântați să sprijinim un astfel de eveniment și să încurajăm persoanele care vor să-și depășească limitele prin sport și să se distreze în același timp. Este o competiție inedită și sunt convins că vor fi multe persoane dornice să aibă această experiență. De asemenea, vrem ca oamenii să intre în contact cu noile produse MiVia™, dar și cu dispozitivele Mio pentru a le descoperi utilitatea pentru acest gen de competiții”, a precizat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România şi Ungaria.

MiVia Essential

Câștigătorii MudRun by MiVia™ care vor termina cursa cu mult noroi, vor primi premii oferite de MiVia™ şi Mio, mai exact trei brățări fitness MiVia Essential, care dispun de tehnologia NASA EMD. Totodată, în cadrul evenimentului, Mio va oferi ca premiu un navigator GPS de bicicletă Mio Cyclo200 și o cameră de acțiune Mio MiVue M560.

Conceptul evenimentului este deja cunoscut în multe țări din Vestul Europei. Înscrierea la eveniment se poate face în sistem single sau pe echipe a cel puțin cinci participanți, direct pe site-ul www.mudrun.ro. Locurile de participare sunt într-un număr limitat, iar taxa de înscriere la eveniment este de 50 de lei per participant.

Despre Mio Technology şi MiVia™

Mio Technology este liderul pieței autohtone de dispozitive GPS și parte a companiei MiTAC International Corp. Mio dezvoltă şi promovează produse ce permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfășoară operațiuni pe piețele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are în prezent peste 900 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 38 de ţări. http://eu.mio.com/ro_ro/

MiVia™ oferă produse inovatoare destinate zonei de fitness și wellness, special create pentru persoanele care vor să aibă sub control starea de sănătate. MiVia se bazează și pe tehnologia GPS pentru a oferi precizie în ceea ce privește furnizarea datelor către utilizatori.

București,11 octombrie 2016 – Mio Technology

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: