Mio Technology lansează în România 3 noi categorii de produse: camere video sport, ceasuri inteligente și computere pentru biciclete

Mio Technology, unul dintre cei mai mari producători de echipamente GPS la nivel mondial, lansează pe piața locală trei noi categorii de produse: camere video sport, computere pentru biciclete și ceasuri inteligente destinate în special oamenilor activi, care practică diferite sporturi.
Noile categorii de produse vin ca o completare a celor deja existente și atrag o schimbare a raportului de forțe între categoriile care generează cele mai mari venituri. Astfel, dacă în prezent livrarea de dispozitive GPS destinate șoferilor generează cele mai mari vânzări, pe viitor va crește semnificativ ponderea veniturilor din livrările de camere video auto, camere sport, ceasuri inteligente sau computere pentru biciclete.

Magellan_Echo_lifestyle
Noile categorii aduc încă 6 produse în portofoliul Mio, pe lângă cele 7 noi dispozitive GPS și 7 noi camere video lansate anul acesta, 2014 fiind unul dintre cei mai importanți ani în materie de noi lansări de produse pe piața din România.
Camere video sport
Inaugurarea noii categorii este făcută de modelul Mio MiVue M350, o cameră video sport rezistentă la apă și care permite înregistrarea de clipuri video la o adâncime de până la 3 metri, pe o durată de o oră fără întrerupere și fără să fie nevoie de protecție suplimentară. Camera vine însoțită de o gamă largă de accesorii ce permite folosirea acesteia în orice situație. Calitatea înregistrărilor este Full HD (1920 X 1080 pixeli). Mio MiVue M350 dispune de optică avansată – lentile de sticlă F2.8, cu unghi de 170° și senzor CMOS de 5MP.

Computere pentru biciclete
Noua categorie este formată din 3 modele: Mio Cyclo 100, Mio Cyclo 105 și Mio Cyclo 105 HC. Toate cele trei dispozitive sunt proiectate pentru cei care doresc să-și monitorizeze performanțele sportive și sănătatea. Au un design compact și dispun de o carcasă robustă şi rezistentă la apă (IPX7) care permite utilizarea acestora în orice condiţii meteorologice. Noile computere pentru biciclete sunt dotate cu o baterie care oferă funcţionare îndelungată, de până la 18 ore, biciliștii putându-se bucura de parcurgerea unor distanţe mai lungi fără să se preocupe de reîncărcarea dispozitivelor.
Computerele înregistrează timpul, viteza, distanţa parcursă, caloriile consumate precum şi traseele, cu ajutorul GPS-ului integrat. Toate aceste informații pot fi ulterior analizate cu ușurință și împărtășite cu prietenii prin intermediul aplicaţiei Mio Share pentru PC. De asemenea, Mio Share este locul în care pot fi găsite cele mai recente informaţii despre produse şi actualizări de software.

Ceasuri inteligente
Portofoliul Mio Technolgy conține acum și ceasul inteligent Magellan Echo, disponibil în disponibil în două modele și cinci culori: roz, albastru, negru, portocaliu si gri. Acesta se adresează în special oamenilor activi care practică diferite sporturi. Modelul Echo se conectează cu o serie de smartphone-uri care rulează fie sisteme de operare iOS, fie Android.
Echo utilizează tehnologia Bluetooth® Smart pentru a se conecta cu smartphone-urile, aducând puterea acestora la încheietura mâinii. Ceasul inteligent permite afișarea informațiilor oferite de aplicațiile deja folosite de utilizatori pe telefon. În acest moment Echo este compatibil cu aplicațiile: Strava, MapMyRun, MapMyRide, MapMyHike, Golf Pad, Wahoo Fitness, iSmoothRun, RunKeeper şi multe altele. În plus, ceasul folosește o baterie normală (CR 2032) ce durează peste 8 luni de zile, utilizatorul nemaiavând astfel grija încărcării continue a dispozitivului.
Mio Technology va continua să aducă noi produse în portofoliu și anul viitor, ca parte a strategiei de creștere a vânzărilor. Cota de piață a Mio în România a urcat anul acesta la aproximativ 30%, iar vânzările estimate pentru 2014 sunt de 1,5 milioane de euro în România, în creștere cu aproximativ 5% comparativ cu cele înregistrate anul trecut.

București, 18 decembrie 2014 – Mio Technology

Visits: 0

Lasă un răspuns