Mio Spirit 7500 LM are cel mai performant procesor

Noul GPS Mio Spirit 7500 LM este dotat cu un procesor MStar MSB2531 de 800 MHz pentru o navigare mai rapidă și ușoară

Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, lansează modelul Mio Spirit 7500 LM cu procesor MStar MSB2531 de 800 MHz ce asigură o planificare a rutelor de două ori mai rapidă în comparație cu gama Mio Spirit anterioară. Mai mult, acesta beneficiază de serviciul de actualizare gratuită a hărților, Lifetime Map Update (LMU), care permite clienților să primească până la 4 actualizări pe an, pe toată durata de viață a GPS-ului.

Mio_Spirit_7500_LM

Software-ul GPS-ului Mio Spirit 7500 LM este administrat de o nouă platformă îmbunătățită, respectiv sistemul Phoenix, versiunea 1.8, ce eficientizează reacția de răspuns a interfeței de navigare, pentru o călătorie la volanul mașinii fără surprize.

Ecranul tactil cu diagonala generoasă de 13 cm, respectiv 5 inci, al noului sistem de navigație permite un spaţiu de afişare mai mare, dar și o vizualizare mai clară a hărţilor și traseelor, șoferii evitând astfel ratarea unei ieșiri sau a unei schimbări de directive.

„GPS-ul Mio Spirit 7500 LM este rezultatul unui proces de dezvoltare amplu, bazat în mare parte pe feedback-ul utilizatorilor produselor noastre”, spune Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România și Ungaria. – „Așadar, ne-am concentrat pe îmbunătățirea modului în care GPS-ul ghidează șoferii către destinație, dar și pe experiența generală de utilizare a navigatorului.

Actualizări gratuite pe viață

Hărțile instalate pe GPS-ul Mio Spirit 7500 LM pot fi actualizate gratuit pe toată durata de funcţionare a acestuia, fără niciun cost suplimentar, mulțumită serviciului „Lifetime Map Update”. Astfel, utilizatorii vor putea descărca de 4 ori pe an cele mai recente hărți, și vor fi mereu la curent cu noutățile din trafic.

„Acest serviciu este în continuare un punct forte pentru utilizatorii finali, care își pot actualiza absolut gratuit hărțile instalate pe GPS. În plus, Mio 7500 LM vine cu multe funcții indisponibile pe sistemele de navigație integrate în autoturisme, precum capacitatea de învățare a stilului de condus al utilizatorului, dar și folosirea informațiilor colectate de la alți șoferi pentru a optimiza ruta calculată, astfel încât șoferii să călătorească mai rapid şi mai eficient”, adaugă Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România și Ungaria.

Rute optimizate

Mio Spirit 7500 LM încorporează funcția „IQ RoutesTM” ce optimizează ruta calculată prin folosirea unei baze de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi, astfel încât utilizatorii să ajungă repede la destinație, indiferent de oră.

În acelaşi timp, mulțumită funcției „LearnMe Pro™”, ce monitorizează şi reţine stilul de condus al utilizatorului, șoferii beneficiază de rute personalizate și pot alege între cele mai rapide, mai scurte, mai uşoare sau economice rute, în funcţie de preferinţe.

La sosire, GPS-ul Mio Spirit 7500 LM afișează automat o listă de parcări disponibile, pe o rază de 1 km în jurul destinației, prin funcția de „Asistență la parcare”. Acesta înregistrează și coordonatele unde este parcat autoturismul, permițând șoferilor să identifice rapid vehiculul.

În plus, noul GPS Mio Spirit oferă asistenţă pentru încadrarea pe banda corectă a drumului, vizualizare 3D, asistență vocală (anunțarea numelor străzilor), mod pieton, ghidare în tuneluri şi informaţii despre rutele selectate. Șoferii pot testa gratuit timp de trei luni și opțiunea „Safety Camera Data”, ce semnalizează apropierea de camerele de supraveghere a circulației.

GPS-ul Mio Spirit 7500 LM este disponibil pe piaţa din România la prețul recomandat de 589 lei.

București, 14 mai 2015Mio Technology

Views: 5

Lasă un răspuns