Mio lansează noile modele de camere auto de bord MiVue 955WD și MiVue 955W

Modelul MiVue 955WD oferă cea mai bună calitate dintre toate camerele duale, cu filmare 4K pentru față și 2.5K pentru spate

Mio, cel mai mare producător de camere de bord, anunță lansarea a două noi modele de ultimă generație: Mio MiVue 955WD și Mio MiVue 955W, care oferă filmare la calitate 4K și o serie de tehnologii care să ajute utilizatorii de pretutindeni să se bucure de cea mai bună experiență.

Modelul MiVue 955WD este cel mai performant de model de cameră duală de pe piață, oferind filmare 4K pentru camera din față și 2.5K pentru camera din spate. De asemenea, pentru ca utilizatorii să se bucure de protecție completă, camera de spate de pe modelul 955WD utilizează senzorul premium de la Sony, Starvis, pentru a înregistra în regim nocturn la rezoluție 2.5K, iar șoferul va fi avertizat atunci când mașina din spatele său este prea aproape prin funcția „Alertă” de posibilă coliziune.

Modelul Mio MiVue 955W este un model de cameră auto de bord pentru față cu filmare la calitate 4K premium, astfel încât fiecare detaliu să poată fi mărit, rămânând vizibil și oferind protecție excelentă pentru experiența la volan.

Atât Mio MiVue 955WD, cât și Mio MiVue 955W beneficiază de tehnologia Mio Night Vision, asigurând imagini clare datorită utilizării lentilelor de sticlă, care oferă durabilitate crescută și transfer ridicat al luminii. Alături de senzorul mare de 1/1.8”, camera livrează imagini de o claritate remarcabilă și culori vii, în același timp înregistrând clipuri mai luminoase în condiții de luminozitate scăzută.

Funcția Wi-Fi high-speed de pe ambele modele asigură o transmitere la viteză foarte mare a înregistrărilor, iar codul QR de pe camere face mai ușoară conectarea cu aplicația MiVue Pro. Nu în ultimul rând, camerele dispun și de monitorizare prin GPS, alerte de camere de radar fixe din Europa, cu actualizare gratuită, o stație de andocare de tip QuickClick și unghi ajustabil al camerei, înregistrare permanentă cu modul parcare și un super-capacitor pentru condiții extreme.

Experiența oferită de aceste două noi modele este incomparabilă și aduce un beneficiu semnificativ în experiența de șofare, oferind un plus de siguranță atât pentru drumurile uzuale prin oraș, cât și pentru călătorii sau vacanțe.

Noile modele MiVue 955WD și MiVue 955W pot fi achiziționate de la parteneri locali precum Altex, eMAG, evoMAG, F64, Media Galaxy ș.a. și au un preț recomandat de 1.449 RON – varianta duală, respectiv 1.099 RON – varianta simplă.

Views: 6

Lasă un răspuns