Miele îți recomandă șase produse pentru bucătăria ideală de Crăciun

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, te ajută să gătești simplu și rapid pentru sărbătorile de iarnă cu ajutorul electrocasnicelor sale inteligente.

Cuptorul combinat cu aburi și microunde DGM 6800, singurul din lume de acest tip, este cea mai bună soluție pentru prepararea rapidă a delicateselor de Crăciun. Cuptorul are încorporată tehnologia de procesare a vaporilor MultiSteam care asigură răspândirea uniformă a aburilor pentru ca preparatele să fie gata în cel mai scurt timp, alimentele păstrându-și nutrienții, culoarea și textura.

Wie lässt sich in Küchen mit komplett grifflosen Fronten ein vollintegrierter Geschirrspüler öffnen?  Die Antwort von Miele heißt: Knock2open.

Prepararea mâncărurilor specifice sărbătorilor de iarnă va fi și mai ușoară și datorită plitei cu inducție KM 6306 Power Flex de 60 de centimetri. Cu funcția puternică TwinBooster, plita poate încălzi foarte rapid chiar și vasele de gătit de mari dimensiuni. Mai mult decât atât, plita dispune și de funcția de recunoaștere a dimensiunii vasului de gătit. O altă caracteristică importantă este și TouchControl care permite selectarea directă a puterii și a timpului de utilizare pentru fiecare arzător în parte.

Hota DA 3466, tot de 60 de centimetri, are un design minimalist, cu finisaje din inox, potrivită pentru a fi integrată în mobilierul de bucătărie sau pentru a fi amplasată direct pe perete. Are filtre împotriva grăsimii și este extrem de ușor de curățat. DA 3466 are o operare silențioasă, putând fi folosită atât pentru extracție, cât și pentru recircularea aerului.

Vasele murdare adunate după masa de Crăciun nu vor mai fi o problemă cu mașina de spălat vase Knock2Open. Modelul face parte din generația G 6000 și este unic pe piața de profil datorită sistemului revoluționar, bazat pe semnale acustice, de deschidere a ușii fără mâner, prin lovirea ușoară și succesivă a acesteia. Este un produs extrem de util și datorită raftului 3D pentru tacâmuri care permite poziționarea vaselor, indiferent de înălțime, lățime și adâncime.

Din bucătăria Miele de Crăciun, nu poate lipsi combina frigorifică,. Modelul KFN 14943 SD EDT/CS este proiectat din materiale de cea mai bună calitate, fiind testat să reziste până la 20 de ani. Are un spațiu mare de depozitare și rafturi din sticlă care sunt foarte ușor de curățat. Combina frigorifică va păstra o temperatură constantă pentru preparatele dumneavoastră de Crăciun.

Miele oferă soluția perfectă pentru păstrarea vinurilor cu răcitorul de vinuri KWT 6381 SG. Acesta are o capacitate de 505 litri, iar utilizatorii pot selecta temperatura dorită cu ajutorul butoanelor tactile TouchControl. KWT 6381 SG are trei zone de temperatură cu posibilitate de setare individuală și 13 niveluri de amplasare a vinurilor.

Despre Miele

Există doar câteva branduri în lume ce respectă aceeași viziune, tradițiile și standardele calitative înalte de mai bine de un secol. Dintre acestea, cu atât mai puține reprezintă afaceri de familie sustenabile sau se bucură de recunoaștere la nivel internațional. Una singură dintre acestea, însă, este renumită pentru a fi creat și oferit lumii cele mai inovatoare echipamente electrocasnice din istorie. Fondată în 1899, compania Miele a fost de la bun început o afacere de familie, aparținând familiilor Miele și Zinkann – aflate astăzi la a patra generație. Filosofia companiei – „Immer Besser” („Mereu mai bine”) – se reflectă în toate produsele Miele, prin pasiunea investită.

In dezvoltarea de noi tehnologii pentru a transforma și reinventa experiența în utilizarea echipamentelor electrocasnice. Astfel, Miele a devenit cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 17.741 de angajați, prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări și în 50 de țări prin intermediul distribuitorilor şi importatorilor. În anul financiar 2014/2015 a obţinut vânzări în valoare totală de 3,49 de miliarde de euro.

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreţinere a rufelor; maşini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreţinere a rufelor şi maşini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale şi de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL şi-a deschis porțile şi în România, una dintre principalele ţări din Europa de Sud-Est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor Miele la nivel global.

București, 22 decembrie 2015.

Visits: 1

Lasă un răspuns