Microfonul de streaming Trust GXT256 EXXO cu iluminare RGB la review

Se stie deja ca modul de comunicare a intrat intr-o noua etapa. Cea de la scris si foto, la cea de videoclip si streaming. Vocea se pare ca este cel mai convingator sistem prin care ideile pot sa ajunga la tinta. Pe langa gaming unde se stie ca echipele comunica intre ele, mai este si cea de tip podcast sau video-blogging unde incep si eu sa-mi indrept incet, nivelul de interes. Asa cum ati vazut pe blog, am inceput sa testez microfoane, la nivelul de joaca, pentru a putea treptat sa fac o astfel de tranzitie, care schimba din mers regulile jocului. Nu este simplu cu talentul, dar macar ma straduiesc.

Este destul de usor sa conectati un astfel microfon cu condensator la computer prin conexiunea USB, prin consecinta nu aveti nevoie de o placa de sunet externa. Microfonul in sine cantareste aproape 400 de grame si se simte bine finisat între degete, cu un aspect foarte solid si totusi fin. Pe de alta parte, piciorul este alcatuit dintr-o baza de aproape un kilogram, pentru a contrabalansa, si o tija metalica de aproape 400 de grame, de asemenea. Totul este instalat foarte repede cu cateva curse de insurubare manuala. Datorita suportului de masa inclus, puteti aseza microfonul pe birou si il puteti indrepta spre gura. Baza metalica garanteaza o rezistenta ridicata la alunecare. Absorbtia de soc inclusa previne inregistrarea zgomotului. Acest microfon USB nu are caracteristici directionale comutabile care va permit sa determinati de ce parte este sensibil microfonul. Iluminarea LED reglabila a microfonului ofera accente vizuale (oprit, ciclu de culoare, 5 culori). Cablul USB cauciucat furnizat masoara doar 1,8 metri. In partea din fata a dispozitivului veti gasi comenzile si mufa de 3,5 mm pentru casti.

Cu un model cardioid, acest microfon pentru computer este special conceput pentru inregistrari vocale de inalta calitate. Obtineti un sunet extrem de clar, precis si cald pentru difuzarea de jocuri pe Twitch sau YouTube, podcast, vlog, voce in off sau muzica acustica

Usor de utilizat, TRUST GXT 256 Exxo vine cu o conexiune USB plug-and-play pentru a va conecta instantaneu la computer sau laptop, astfel incat sa puteti incepe inregistrarea imediat. Microfonul este usor de recunoscut în diferitele software-uri care pot fi utilizate intr-un mediu de joc (Discord, Skype, Teamspeak printre altele), usor de recunoscut de Windows si are, de asemenea, un jack pentru a-i auzi revenirea.

Datorita cablului USB de 1,8 m (detasabil), puteti plasa microfonul oriunde pe birou. In plus puteti sa ascultati direct inregistrarile vocale atunci cand va conectati castile la microfon si firste sa realizati in timp real un feedback corespunzator vocii pentru a se putea auzi cat mai bine. In plus avem cateva setari disponibile pe carcasa: mute, deschiderea modulului de culoare, volumul principal, controlul volumului.

Cutia in care vine acest microfon si accesoriile necesare au o dimensiune apreciabila pentru ca inaltimea produsului principal 187 mm, latimea produsului principal 56 mm, adancimea produsului principal 51 mm, greutate totala 1757 g isi spun cuvantul datorita materialelor care in principal sunt un plastic rezistent alternat cu parti metalice de stabilizare pe suprafata plana, adica acolo unde va fi dispus microfonul.

Cutia pe care am desigilat-o contine: microfonul, amortizoarele de cauciuc, filtrul pop, standul metalic, cablul USB, ghidul de utilizare, autocolantul de gaming. Odata scoase din cutie aceste accesorii montarea este extrem de simpla si in cateva minute vei reusi sa fii online in conditii normale.

GXT 256 Exxo percepe frecvente de la 30 Hz la 18 kHz, iar sensibilitatea este redusa in zgomot la aproximativ -36 decibeli. Intrarea pentru casti integrata ofera 32 ohmi si un interval de frecventa între 20 Hz si 20 kHz. Fie ca este vorba de bas, inalte sau chiar ocolind sunetele surround oferite de unele casti de pe piata. Prin urmare, va fi utilizat mai mult pentru o potentiala configuratie suplimentara. Suportul de soc high-end neutralizeaza tremuraturile de suprafata pentru a ajuta la evitarea degradarii inregistrarilor (chiar si sunetele de tastare nu se vor deplasa pe suportul microfonului, iar designul LED va lumina inregistrarile cu stil.

Comenzile integrate permit controlul audio direct pe partea din fata a microfonului (castigul microfonului, mute si volumul castilor). Conexiunea pentru casti fara latenta este ideala pentru monitorizarea inregistrarii. Nu exista software dedicat pentru acest model de microfon. Modelul acesta de microfon a fost recunoscut automat in Windows 10 datorita portului USB 2.0.

Trust Gaming GXT 256 Exxo ofera un produs de inalta calitate, functii generoase si o utilizare usoara. In ceea ce priveste tehnologia si calitatea vorbirii, nu exista aproape nimic de criticat – vocea este inregistrata / transmisa curat, puternic si cu putin zgomot. Pretul este bun, avand in vedere performanta si calitatea.

De aceea voi pune aici exemplicativ un review cu voce.

Observam ca aderenta cardioida a sunetului este destul de bine respectata, varfurile se estompeaza destul de repede, in ciuda fortei de fixare. Pentru sunete mai slabe, diferenta de preluare a sunetului este chiar mai clara si astfel preluam mult mai putin tastele tastaturii, ceea ce ar putea deranja oamenii cu care am fi în conversatie.

In utilizarea de zi cu zi, microfonul se potriveste perfect pentru sesiuni lungi de jocuri. Cu toate acestea, piciorul pare lat, si ocupa mult spatiu intre tastatura si mouse. Instalarea unui brat pentru obiect pare, asadar, recomandata pentru confortul general de utilizare si, astfel, o imbunatatire.

Hits: 20

%d blogeri au apreciat: