Mi Smart Band 6, cel mai popular produs din gama wearable Xiaomi, a fost lansat la nivel global

De asemenea, a fost anunțat și noul  Mi Smart Projector 2 Pro

Xiaomi, lider în tehnologie globală, a lansat mai multe produse inteligente pentru 2021, atât pe segmentul wearable, cât și pe cel pentru casă. Xiaomi a prezentat Mi Smart Band 6, dezvoltat pe strategia Smartphone x AIoT, ultima versiune a celui mai bine vândut produs din gama wearable, atât în China, cât și în piețele globale. De asemenea, un nou dispozitiv pentru casă a fost adăugat în ecosistemul global al brandului – Mi Smart Projector 2 Pro.

 

Mi Smart Band 6: Un pas în față

Ca lider mondial pe segmentul wearable de smart band1-uri, Xiaomi continuă să ofere produse uimitoare, în continuă dezvoltare, și să se mențină în fruntea unei industrii care se schimbă în permanență. Astfel, Xiaomi își sprijină utilizatorii să fie cu un pas în față în adoptarea unui stil de viață activ și îmbunătățirea performanțelor personale. Ultimul dispozitiv lansat de Xiaomi în seria Mi Smart Band pornește de la aceste premise. Cele mai inovative specificații sunt:

Display-ul Full Screen Touch de 1.56’’: Dezvoltat pe baza stilului funcțional al modelelor anterioare atât de populare, noul Mi Smart Band 6 a primit un upgrade important al ecranului, care este acum AMOLED și are o dimensiune de 1.56’’. Cu o formă unică și adaptat perfect pentru alergare, ecranul oferă o rezoluție clară de 326 pixeli per inch și are o suprafață mai mare cu aproximativ 50% față de modelul anterior2. Astfel, în timpul antrenamentelor, utilizatorii își pot verifica mai ușor și mai rapid indicii de performanță și notificările. De asemenea, ecranul poate fi personalizat cu peste 60 de teme diferite.

Moduri de antrenament extinse: Mi Smart Band 6 oferă de două ori mai multe opțiuni pentru fitness și are nu mai puțin de 30 de tipuri de exerciții. Utilizatorii se vor bucura mai mult de antrenamentele de la sală, fie că sunt intense sau ușoare, pot încerca diferite sporturi sau pot chiar să-l folosească în timpul activităților amuzante, precum zumba sau street dance. De asemenea, dispozitivul detectează automat 6 activități uzuale de fitness, pentru o monitorizare cât mai exactă a indicilor de performanță și înregistrarea acestora pe mai multe zile.

Funcții de monitorizare a sănătății: Mi Smart Band 6 le oferă utilizatorilor detalii zilnice despre sănătatea lor. Noul model are funcție de măsurare a nivelului de oxigen din sânge (SpO2)3, monitorizează exact ritmul cardiac, dar și ciclurile de somn, inclusiv cele de tip REM, sau calitatea respirației din timpul somnului. Produsul are și o funcție de monitorizare a nivelului de stres, dar și o funcție prin care utilizatorii sunt învățați să își regleze respirația, acoperind astfel toate detaliile legate de sănătate și stil de viață.

Mi Smart Band 6 este partenerul perfect pentru antrenamente. Bateria sa rezistă 14 zile cu o singură încărcare4 și se alimentează printr-un suport magnetic. Rezistent la apă până la 5 ATM, Mi Smart Band 6 poate fi utilizat și în bazin, la scufundări sau în timpul dușului. Dispozitivul are o curea ușoară și confortabilă, disponibilă în șase culori diferite5.

Mi Smart Projector 2 Pro: Cinematograful inteligent din casa ta

Rezoluție FHD cu luminozitate înaltă și suport HDR10: Noul Mi Smart Projector 2 Pro oferă o calitate a imaginii incredibilă –  1920 x 1080 FHD – cu posibilitatea de ajustare a proiecției de la 60 la 120 de inchi. Pentru a simula un cinematograf în locuință, Mi Smart Projector 2 Pro este dotat cu un chip DMD de 0.47 inchi, capabil să atingă o luminozitate maximă de 1300 lumeni ANSI. Calitatea imaginii este și mai mare datorită suportului HDR 10, care livrează o rată de contrast înaltă și culori clare.

Difuzor de 10W cu DTS-HD și suport Dolby AudioTM: Mi Smart Projector 2 Pro are difuzoare de 10W integrate ce folosesc tweetere duale și woofere full-range duale. Prin adăugarea DTS-HD și suportul Dolby AudioTM, proiectorul livrează un sunet de cea mai bună calitate. De asemenea, poate fi folosit și ca boxă prin conectarea la o sursă audio prin Bluetooth.

Autofocus omni-direcțional și focalizare instantă pe suprafața de proiecție: Pentru ca utilizatorii să-l poată folosi mai ușor, Mi Smart Projector 2 Pro își corectează focalizarea omni-direcțional, ceea ce îi permite să alinieze automat dimensiunile ecranului pe perete, în formă perfectă de dreptunghi din orice direcție la 40°, fără a distorsiona imaginea. Cu senzor ToF și capabilități de focalizare ale camerei, dispozitivul aduce imaginea la claritate maximă în doar două secunde.

Noul centru al locuinței smart: Dotat cu sistem de operare certificat Android TVTM, Mi Smart Projector 2 Pro oferă o gamă variată de conținut video, jocuri și aplicații, toate prin intermediul unei interfețe intuitive. Netflix este preinstalat, iar utilizatorii pot să își proiecteze conținutul propriu prin Chromecast. Cu Google Assistant integrat, conținutul redat se poate modifica prin comandă vocală, dar de asemenea se pot controla și dispozitivele inteligente conectate. În acest mod, experiența locuinței smart este disponibilă prin acest nou tip de hub inteligent.6

Hits: 11

%d blogeri au apreciat: