Media Galaxy și Sony Interactive Entertainment anunță lansarea consolei momentului: PlayStation 4 Pro

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, împreună cu Sony Interactive Entertainment, anunță lansareaconsoleiPlayStation 4 Pro. Cu această ocazie, toți fanii jocurilor video sunt așteptați la evenimentul de lansare care va avea loc vineri,11noiembrie 2016, la ora 18:00, în magazinul Media Galaxy din incinta Park Lake Shopping Center în București (magazinul este situat la nivelul -1).

playstation-4-pro-vertical-product-shot-01-us-07sep16

În cadrul evenimentului, Media Galaxy a pregătit participanților numeroase surprize. Prima dintre acestea se adresează celor care vor să achiziționeze consola pe durata evenimentului de lansare. Toți cumpărătorii vor intra automat într-o tombolă care le poate aduce unul dintre cele 15 premii: un controller din a doua generație de DualShock 4, sau, la alegere, un joc Call of Duty: Infinite Warfare sau Titanfall 2.

De asemenea, fanii PlayStation prezenți la evenimentul de lansare vor putea participa la o sesiune de quiz unde vor avea șansa să câștige jocuri Rise of the Tomb Raider: 20th Anniversary și Deus Ex: Mankind Divided pentru PS4.

Pasionațiide jocuri se vor putea convinge de puterea superioară a PlayStation 4 Pro prin participarea la sesiunile demonstrative organizate folosind câteva dintre cele mai populare jocuri ale momentului: Call of Duty: Infinite Warfare, Rise of the Tomb Raider: 20th Anniversary, Deus Ex: Mankind Divided și Titanfall 2.

Consola PlayStation®4 Pro (PS4®Pro)a fost proiectată să ofere experiențe de gaming unice prin îmbunătățirea puterii de procesare și încorporarea suportului pentru rezoluția 4K. Prin creșterea performanței livrate de arhitectura de sistem, PS4 Pro permite o rulare a jocurilor cu un nivel superior de detalii. Indiferent dacă dispun de televizoare cu rezoluție 4K sau Full HD, prin folosirea consolei PS4 Pro, utilizatorii se vor putea bucura de jocurile PS4 la o calitate video sporită. Mai mult, noul PS4 Pro suportă redarea video 4K pentru serviciile de streaming precum Netflix și YouTube. Ținând pasul cu evoluția tehnologiei de afișare, toate consolele PS4, inclusiv PS4 Pro oferă suport pentru tehnologia HDR, care permite reproducerea unui game de culori extinse și o trecere mai lină între zonele întunecate și cele luminate. Utilizatorii care dispun de televizoare compatibile cu tehnologia HDR se vor putea bucura de conținut digital redat într-o manieră realistică, prin afișarea de culori vibrante, mai apropiate de cele percepute de ochiul uman în realitate.

Consola PlayStation 4 Pro va fi disponibilă în oferta magazinelor Media Galaxy și pe www.mediagalaxy.ro începând cu 10 noiembrie, la prețul de 1.799,90 lei.

7 noiembrie, Bucureşti – Media Galaxy

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: