Maşinile de spălat LG depăşesc vânzări de 20 de milioane de unități la nivel global

LG Electronics (LG) a anunţat vânzarea a peste 20 de milioane de unităţi de maşini de spălat în ultimii 5 ani la nivel global, o realizare remarcabilă pentru un aparat electrocasnic, dovedind astfel poziţia de lider din punct de vedere tehnologic pe piaţa maşinilor de spălat. Pentru atingerea acestei performanţe a fost esenţială tehnologia LG 6 Motion Direct Drive, care oferă utilizatorilor cele mai bune rezultate pentru o spălare puternică, dar totuşi delicată, similar cu spălatul de mână.

LG WM8000 USA 02

Tehnologia LG 6 Motion Direct Drive a fost încorporată pentru prima oară în gama de maşini de spălat cu încărcare frontală LG în octombrie 2009, urmată de gama de maşini de spălat cu încărcare verticală în ianuarie 2010. Pentru gama de maşini de spălat cu 6 Motion Direct Drive, LG a înregistrat vânzări de 10 milioane în octombrie 2013, iar la începutul acestei luni a atins 20 de milioane de unităţi vândute. Având în vedere că la fiecare 8 secunde este vândută câte o maşină de spălat LG, nu este o surpriză faptul că acestea au devenit un standard pentru industrie pe pieţe importante, precum Statele Unite, Rusia, China şi chiar în Coreea, unde competiţia este foarte puternică. LG şi-a păstrat poziţia de lider în industrie cu ajutorul a aproximativ 150 de brevete pentru tehnologia 6 Motion Direct Drive înscrise în câteva ţări cheie.

LG_F14U1JBS2

Popularitatea tehnologiei 6 Motion Direct Drive se datorează celor 6 mişcări de spălare diferite – rotire, urcare-coborâre, amestecare, legănare, filtrare, rostogolire – care, individual sau în combinaţie, oferă cele mai bune rezultate la spălare. Maşinile de spălat LG dispun şi de programe de spălare optimizate pentru o gamă largă de materiale. În plus, pe lângă îngrijirea îmbunătăţită a materialelor, mişcările delicate reduc şifonarea şi deteriorarea. Maşinile de spălat utilizează avansatul motor LG Inverter Direct Drive, care dispune de 10 ani garanţie.

„Încă de la început, LG s-a concentrat pe dezvoltarea tehnologiilor inovative care să îi avantajeze în primul rând pe consumatori,” a declarat Chris Yi, vice preşedinte executiv al companiei de Electrocasnice LG. „Tehnologia 6 Motion Direct Drive este exact rezultatul acestei filozofii şi tradiţii LG. Atunci când realizezi produse pe care consumatorii le doresc şi ai grijă de aceştia pe toată durata de viaţă a produsului, cota de piaţă va reflecta satisfacţia lor.”

Institutul Coreean pentru Avansul Tehnologic (KIAT) a recunoscut meritele tehnologiei LG 6 Motion Direct Drive, acordând aceste tehnologii certificarea de Tehnologie Verde pentru contribuţia adusă în reducerea emisiilor de gaze şi a efectului de seră. Doar în acest an, maşinile de spălat LG 6 Motion Direct Drive au primit premii de recunoaştere din partea organizaţiilor de consumatori din întreaga lume, inclusiv Suedia, Spania, Olanda, Italia, Australia şi Statele Unite. Pe lângă premiata tehnologie 6 Motion Direct Drive, LG introduce în continuare o serie de tehnologii noi, care permit utilizatorilor să facă economii semnificative de timp şi energie. Spre exemplu, revoluţionara funcţie LG TurboWash™ permite finalizarea ciclurilor de spălare în 59 de minute[1] şi contribuie la reducerea consumului de energie cu până la 15%, iar a consumului de apă cu până la 40%.[2]

[1]   Test realizat de către Intertek pe modelul F94933WHS, finalizat în 59 ± 5% minute. Preferinţe: ciclul bumbac cu opţiunea TurboWash.

[2]  Test realizat de către Intertek pe modelul F94933WHS, cu TurboWash şi fără TurboWash. Preferinţe: ciclul bumbac, 40℃, 1400rpm, încărcare kg.

Hits: 16

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: