Maguay se ocupa de pasionatii de gaming

Maguay continua seria de evenimente de gaming organizate in parteneriat cu DOMO, de data aceasta cu o editie estivala, organizata in centrul comercial MARITIMO din Constanta. Duminica, 22 iunie 2014, gamerii de toate varstele vor avea ocazia sa testeze cele mai tari sisteme de gaming din Romania si sa castige premii estivale in cadrul competitiilor de Need for Speed Most Wanted si Quake III, doua titluri indragite de toate generatiile de jucatori.

Eveniment Maguay & Domo
Jocurile se vor desfasura intre orele 11-17, timp in care gamerii vor testa desktop-urile de gaming Maguay GamePower si laptop-urile MyWay P1703m si P1703sli, dotate cu cele mai noi modele de procesoare Intel® Core™ i7 si cu puternicele placi video nVIDIA GeForce GTX din generatia a 8-a.
Inscrierile la competitie se vor realiza in aceeasi zi, la fata locului, fiind asteptati toti jucatorii pasionati, indiferent de varsta.
„Conceptul de eveniment al acestei editii de vara este unul diferit fata de ce am organizat pana acum: pe langa cele mai noi si mai solicitante jocuri, instalate pe sistemele expuse, vom avea jocuri distractive de tip „Oldies, but Goodies”, consacrate, pe care toata lumea le va rejuca cu drag. Fara strategii complexe, fara meciuri profesioniste sau MMORPG-uri. Joaca in adevaratul sens al cuvantului, accesibila tuturor gamerilor, intr-o editie de vacanta a evenimentelor Maguay-DOMO.”, declara Corvin Gabriel Pughin, Director Comercial, Maguay.
Toti jucatorii vor putea castiga diverse premii din partea Maguay si invitatii la DreamHack Masters Bucharest 2014, cel mai important eveniment de gaming din Romania. Pe langa premiile oferite jucatorilor, Maguay si DOMO vor organiza si o tombola pentru toti participantii la eveniment, inclusiv pentru spectatorii si clientii care vor testa si configura sistemele Maguay expuse in showcase.
„Invitam toti participantii sa testeze cele mai tari sisteme de gaming din Romania si sa isi realizeze propriile PC-uri cu ajutorul configuratorului Maguay si al specialistilor nostri. Pe langa premiile oferite la stand jucatorilor si tombola, oferim un discount de 10% pentru produsele configurate si un cadou surpriza pentru toti clientii DOMO care vor achizitiona un produs Maguay de la raft.”, informeaza Andreea Kulcsar, Retail Manager, Maguay.

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: